Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6hónapos vagyok, a párommal,...

6hónapos vagyok, a párommal, ha szeretkezünk, akkor belém élvez. De pár napja (amiről én nem tudtam) a párom drogozott, és utána amikor szeretkeztünk, szintén belém élvezett. Lehet baja a kicsinek? Folytatás lent.

Figyelt kérdés
Na most..mint tudjuk, sokminden felszívódhat, aminek fertőzési veszélyei vannak, és ha ő most ilyen szemétlád@ volt és ezt tette, lehet baja a kicsinek? Csak mert azóta vannak rosszulléteim is, amik eddig nem voltak.
2011. nov. 19. 12:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem csak azért vannak rosszulléteid mert ráparáztál és ez amolyan pszihés rosszullét. de biztos nem lesz baj, nyugodj meg. De ezt a kérdést nem itt kellett volna feltenned, mert amint látod itt lehurrogják az embert. Nem értem őket. Nem tehetsz róla, hogy ez történt. Linkelek neked egy oldalt, itt szakembertől tudsz kérdezni, az talán majd megnyugtat és nem hord el téged mindenféle felelőtlen embernek. Ettől függetlenül párod szégyellheti magát, én sajnállak. Küldöm a linket.
2011. nov. 19. 15:41
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
2011. nov. 19. 15:43
 13/31 anonim ***** válasza:
51%

Istenem attól hogy elszívott gondolom egy füves cigit még nem drogfüggő....hagyjátok már olyan okos anyukák vannak itt....

hogy lehet ilyet írni h ilyen embernek szül??normálisak vagytok??

2011. nov. 19. 15:53
 14/31 anonim ***** válasza:
61%
Nehogy már én legyek a h.lye, mert azt mondom, hogy nem normális egy férfitól, hogy babavárás közben drogozik, gondolom a megszületését is azzal ünnepli, későbbiekben is talál okot. Képzeld normális vagyok, és szerintem olyan vállaljon gyereket, aki nem ilyen szarokkal kábítja magát, amúgy is nehéz egy gyerekkel.
2011. nov. 19. 16:20
 15/31 anonim ***** válasza:
15%

Nyilván a drog mellé még csajozik is!

A nemi úton terjedő betegségektől kellene inkább félned, ha a pasid "drogozgat"!

Ki tudja mit csinálHAT!?

Igaza van utolsónak, egyetértek vele!

2011. nov. 19. 16:26
 16/31 anonim ***** válasza:
72%
Persze, meg már egyből biztos öl is meg minden. Igen szélelje magát az apuka, nem is erről van szó. De ti itt sokan az anyukát írjátok le felelőtlen embernek, holott ő is egy áldozat. Ezért nemm vagytok normálisak.
2011. nov. 19. 16:42
 17/31 anonim ***** válasza:
46%

Ha azt írod, hogy az anyuka, azaz a kérdező egy áldozat, akkor gyorsan lépnie kellene a pasijától nem?

Ő döntött így ,hogy ilyen emberrel él együtt, és a gyermek a közös felelősségük!

És az ő viselkedésük is közösen hat majd a gyerekre!

Ha drogozik a csávó, akkor ne csak a drog vegytani hatásától féljen!!!!!!!

2011. nov. 19. 16:49
 18/31 anonim ***** válasza:
59%
Már bocs, de a pasija nem hinném, hogy most próbálta ki először, és én felelőtlenségnek tartom, hogy ilyen
2011. nov. 19. 16:52
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
És te azt honnan veszed, hogy előtte is drogozott? -nyilván a kismama abban a tudatban volt, hogy nem drogozott, különben nem lenne most annyira megijedve.
2011. nov. 19. 17:11
 20/31 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem tudta, akkor a kapcsolatuk is olyan lehet. Én nem az anyukát hibáztatom, de azért leülhetne, hogy a párját kicsit felébressze.
2011. nov. 19. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!