25 hetes babás vagyok,4 napja alig érzem mozogni, pedig elötte igen aktv volt. Mi lehet a baj? Olyan hipohonder vagyok, félek nehogy baja legyen a bébinek.
Szia!
Szerintem nézesd meg ultrahanggal!Az is lehet,hogy álomszuszék lett.
Minden jót!
szintén 25 hetes kismami
Szia!
Én is 25 hetes vagyok és pont tegnap tettem fel ezt a kérdést,mert az én babóm is nagyon lelassult.Már 3 napja éppen,hogy mocorog,pedig előtte kirúgta az oldalamat!Szerintem is az időjárás miatt ilyen kis lusti.Én ha aggódom szívhangfigyelővel lehallgatom ő nagyságát,és megnyugszom.De ha aggódsz nagyon hívd fel a dokidat és kérdezz rá.
Boldog babavárást!
Szia!
26 hetes vagyok és 2napja nem olyan aktíva a babám.Próbálok higgadt maradni és még többet pihenni és olyankor figyelem a pocim.Van olyan amikor csak éppen megemelkedik és azt nem is érzem.Úgyhogy lehet napközben is csinál ilyet csak nem veszem észre.Nekem azt mondták,hogy addig nincs baj amíg 1x-2x tapasztalok be-be jelentkezéseket.Csak ugye mennyivel könnyebb volt addig amíg rendszeres volt a mozgás.
Mindenkinek boldog babavárást és sok mocorgást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!