Egy hipohonder nem/nehezen ismeri be, hogy ő hipohonder?
Nekem egy hipochonder munkatársam van, és tökéletesen tudja magáról, hogy az, csak éppen nem tud tenni ellene.
Tüsszentünk egyet és már rohan is a dokihoz. Néha még nevet is saját magán, de közben valahogy mégis meg akar halni. :)
Nem tudom, hogy a többiek, hogy viselkednek, de az én kollégám tudja és be is ismeri, hogy hipochonder.
Állítólag én is hipohonder vagyok,(a környezetem szerint)de szerintem nem.
Úgyhogy kíváncsi leszek a válaszokra.:-)
Köszönöm az első 2 választ.
3. én is pont ezért tettem fel a kérdést:)
Jó kérdés, de például mint Monk elméletileg tudnia kéne, azaz akit ismertem az is tudta magáról hogy ő az...
Van ellenben egy barátom aki olyan, nem igazán nevezhetném hipohondernek de például amikor bárhová elmegy bemegy kijön vagy nem megy elől vagy a kilincset könyökkel vagy az kezére felhúzott pulóverrel szokta kinyitni, állítása szerint Ő nem hipohonder, de meg szokta magyarázni, hogy mindenki azt fogdossa ki tudja ki mennyiszer fogta már meg meg mi mindent vitt fel rá tehát Ő inkább nem nyúl hozzá... Nem tudom ez mennyire súrolja a hipohonder kategóriát, de szerény véleményem szerint ez is annak számít már!
Én hipochonder vagyok,tudom magamról.Súlyos pánikbetegséggel társul ez nálam.Megkeseríti az egész életemet,már többször gondoltam az öngyilkosságra,de nem fogom megtenni,hanem minden erőmmel a gyógyuláson leszek!Pánikrohamaim naponta vannak( erős szívdobogás,nehezen kapok levegőt,remegek-izzadok,szédülök,ájulásérzetem van,elzsibbadnak a végtagjaim stb..)Teljesen olyan mint egy szivinfarktus.Hipochonder tüneteim pedig mindig változatosak..ha fáj a fejem,akkor az csak agydaganat lehet.Elmentem koponya vizsgálatra,és semmi baj az agyammal.Utána generáltam magamnak egy újabb betegséget,aminek a tüneteit is észleltem magamon(vesebetegség).Éjszakánként mindig melegvizes palackot tettem a vesémre,mert tudtam,hogy baj van,persze az orvos kivizsgált,és semmi gond a vesémmel.A végén már vizet fecskendezett be nekem az injekcióba,utólag elmondta...szóval ez nekem már nagyon súlyos:(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!