Igaz, hogy amennyire fáj a jóslófájás, annál legalább 10szer erősebb lesz a valódi?
Szerintem nem 10* hanem 100* legalább:-)
Kétszer szültem már, tehát túl lehet élni (legutóbb 5 hete), de a kitolás előtti néhány fájás alatt mindkét szülésemnél könyörögtem, hogy császározzanak meg, mert nem bírom:-))
Szóval nagyon de nagyon fáj... Viszont mindenkinek más a fájdalomtűrése. Hallottam olyat is, aki a kitolásig szinte nem is érzett igazán fájdalmat...
Nem vagyunk egyformák.
Első vagyok
Azt nem írtam,. hogy természetesen nem császároztak meg, mindkét babámat természetes úton hoztam világra nem kis súllyal.
Osztom az elő válaszoló véleményét,szerintem is inkább 100*!
De ennek ellenére, én mindennél jobban várom azt a napot mikor a második babánk is világra jön!:)Én is elég nagy súllyal szültem a lányunk (3950/61) és mégis ott azonnal azt mondtam hogy jöhet a következő!Én is úgy emlékszem, hogy a tolók előtti pár volt olyan durva, hogy könyörögtem adjanak valami fájdalomcsillapítót, de mondta szülésznőm,hogy nincs sok,max 2-3 nilyen és vége!Igaza volt! :)Nekem a kitolás nemfájt, nem volt feszítő érzés,inkább erős inger, meg megkönnyebbülés! :)
Nekem a 29. héttől voltak elég gyakori jóslóim 10-12 percenként!Órákon át!De nekem azok inkább mensis görcsre hasonlítottak!Mondjuk én tizenéves koromban többször kórházba kerültem a fájdalom miatt!
De hidd el ki fogod bírni, és életed legszebb (egyik legszebb) pillanata előtt lesz mindez!Kívánom, hogy utólag majd Te is pozitívan gondolj vissza arra a napra!ÉS nagyon sok boldogságot kívánok!
23 hós kislány és 15 hetes pocakbabi anyuja
Embere válogatja.Nekem a jóslóim piték voltam, aztán a valódiakat már a halálos ellenségemnek sem kívánnám (csak a páromnak, hogy egyetlen egyet éljen át), de ez nem mindenkinél van így.Van aki folyamatosan jósolgat, a szülés meg pite...Majd meglátod, előre úgysem tudni, hogy alakulnak majd a dolgok :)
Minden jót kívánok és nagyon könnyű, gyors szülést!
10,5 hós kiscsaj anyuja
Nálam pont fordítva volt. A jóslók korán, 28-29. héten jöttek. Csak feküdtem az oldalamon, nyöszörögtem és folyt a könnyem. Meg azon rimánkodtam, nehogy koraszülés legyen belőle. Egyébként pedig nagyon magas a fájdalomküszöböm, úgyhogy a férjem is csak lesett, hogy "egy kis jóslótól" ennyire kivagyok mi lesz szüléskor.
Aztán a 32. uh-n kiderült, hogy szépen végig kinyíltam, benn is fogtak. A kicsi lányom a 39. héten született és nagyon hamar (20 perc) alatt úgy, hogy nem is vajúdtam, hiszen már nyitva voltam. :) Volt egy kis haskeményedés de az semmiség volt, akkor tágultam tovább gondolom, de én szépen szundikáltam mert még hajnal volt. Na akkor már röhögött apuka, hogy lám kipottyant a gyerek lepkeháló nem kellett-e volna...
Nyugi, kitartás és boldog babavárást!
Nekem nem is volt jósló fájásom, 8cm-ig tágultam úgy hogy nem éreztem szinte semmit. Aztán utána bepótoltam a fájdalmat... Akkor nagyon fáj, de rád teszik a picit és minden fájdalom elszáll! Nyugi, minden ok lesz! Én szülés után 3 hónapig azt mondtam hogy soha többet, most meg szeretnék még egyet. :) 10 hónapos a fiam.
Jó szülést kívánok neked!
Köszi a jókívánságokat! Én is kívánok nektek minden jót!
A szüléstől meg a velejáró fájdalomtól nem félek, csak kíváncsi vagyok, útálom, ha valamit nem tudhatok...
De ahogy ti is, én is túl fogom élni, az biztos:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!