Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességnél strand?

Terhességnél strand?

Figyelt kérdés

Azt mondta édesanyám, hogy nem tanácsos strandolni terhesség alatt,nehogy valami fertőzést kapjak el.És a meleg víz meg is indíthatja a szülést.

Ti hogy vagytok ezzel???

2011. nov. 18. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Strandon speciel nem, de wellnesselni voltunk.

Semmi bajom sem lett.

2011. nov. 18. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Én az egész nyarat végigpancsoltam.

Voltam strandon 5 hetesen (még nem is tudtam hogy terhes vagyok), aztán bányatóban fürödtem, majd a Tiszában, a Dunában és az Égei tengerben is nyár végén.

Én nem bírtam volna ki, hogy ne menjek vízbe!

Viszont kádban nem fürdök, csak zuhanyzok, pedig nagyon kádban fürdős voltam, de valahogy nem visz rá a lélek.

A természetes vizek amúgy nem olyan veszélyesek, mint a strandok. A tengert pedig a meddőknek még ajánlani is szokták a magas ásványi anyag tartalma miatt. Én medencés strandon hajlamos vagyok elkapni mindenféle nyavalyát, viszont természetes vízben még sosem kaptam el semmit. 2 hét tengertől sem kaptam el az ég világon semmit.

A strandokon kerülni kell a termál vizes medencéket, és amik 36-37 foknál melegebbek. Illetve ha amúgy is könnyen kapsz el fertőzéseket ilyen helyen, akkor ne strandolj!

2011. nov. 18. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:

először öt hetesen voltunk wellness szállodában,éppen megtudtam,h terhes vagyok,dokinál még nem voltam,igazából semmit nem tudtam a terhességről,fürödtem medencében(mondjuk nem sokat,mert megvolt a mindjárt megjön érzés,és így kellemetlen volt)szaunázni ekkor nem szaunáztam.Legközelebb 25 hetesen voltunk ismét wellness szállodában,itt már úsztam,jacuzziztam,szaunáztam...

Mikor megkérdeztem a dokimat,ő erre annyit mondott,h ezeket a mai medencéket már olyan vízszűrőkkel látják el,és fertőtlenítik,h szerinte nem lehet bajom.

Ja meg ő egyébként is azzal kezdte,már amikor igazolta a terhességet,h akkor legyek szíves elkezdeni úszni járni pl.(ebben nem hallgattam rá,utólag bántam kicsit)

Na mindegy,lényeg a lényeg nekünk semmi bajunk nem lett,ezt egész biztosan állíthatom,mivel már fél éves a gyerek..

2011. nov. 18. 16:30
 14/14 anonim ***** válasza:
ja,meg persze ő is mondta,h termálvíz az nem játszik.:)
2011. nov. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!