Hogyan kerülhetném el a vetélést? Terhes vagyok, de tegnap megjött nekem.
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 18:08
11/23 anonim válasza:
Menj be a kórházba!Akár most fél 7kor is!
12/23 anonim válasza:
Menj be az ügyeletre,ne várd meg a holnapot.Addig a gép előtt idegeskedsz (meg egész éjszaka) a válaszainkon?
13/23 anonim válasza:
Mit csinálj? Fogod magad és bemész az ügyeletre, hogy terhes vagy, de vérzel! Ne legyél már ennyire.....
14/23 anonim válasza:
Nem is értem, miért vagy még otthon?! Menj be a kórházba az ügyeletre. Ott mond el, hogy van 3 pozitív teszted, de elkezdtél vérezni. Ott majd eldöntik, hogy mi van veled.
16/23 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
A kérdező nincs 18 éves,azért itt kérdezősködik.És most nyugotan szabad lepontozni,de ha már most sem tudsz felelősséget vállalni a gyermekedért,mi lesz később?Nem véletlen,hogy érett emberek válallnak gyereket.Ha akarod azt a bébit (ha még megvan),állj a sarkadra és irány a doki.
17/23 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok,de még rosszabb a helyzetem.Megjött a mensesem,3 nap helyett 1 hétig tartott elmúlt és 3 nap múlva megínt megjött. vasárnap,ekkor nagyon görcsöltem.Még mindig megvan.Ma vettem tesztet és pozítív lett. Rögtön hívtam a dokit. Azt mondta sokminden lehet. Kérdeztem hogy van-e esélyem még arra,hogy mefvan a baba és azt mondta,hogy persze,ez nem kízáró ok,peddig én még mindig folyamatossan vérzem. Én nekem csak keddre tudott időpontot adni. Nem nagyon merek benne hínni,de tudom butaság,de azért reménykedem.
19/23 anonim válasza:
Szia! ma csináltam még egy tesztet ami már negatív lett. De én két hete nagyon véreztem,ez várható volt. Veled mi újság?Szerintem veled nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!