2. terhesseg ennyire mas? Minden bajom van!
Sziasztok! Elso terhessegem 5 evvl ezelott teljesen problemamentes volt, aztan kislanyom mgszultett 35. hetre, egeszsegesen. Most 22 hetes terhes vagyok, fiut varok, es nagyon szenvedek ettol a terhessegtol. Meg egesz koran, 4-6 hetesenen iszonyatos szeemeremtesti fajdalmaim voltak, amit a mai napig senki nem tudott megmondani, mitol volt. Volt egy cisztam, aztan folyadek a hasuregben, kezdetben mehen kivulire gondoltak, 2 nap korhaz utana hazaengedtek, h megsem az. Azota eltelt egy kis ido, es a fajdalmak jonnek mennek, konkretan mindig faj valahol, szemeremtest, csont, combto, alhas, derek, hat. Meg leirni is sok. Egyik tunet sem allando, igy tenyleg merem remelni, h a terhessegtol van, es a babanak nem lesz baja. En meg kibirom, nem errol van szo, inkabb az aggodalom a rossz. Kulfoldon elek, igy lazabb is a terhesgondozas, 2 napot voltam amr itt is korhazban kisebb verzessel es hasfajassal, 20 hetesen, de 20 es fel hetesen huvelyi uh on latszott, h a mehnyak oke, nem rovidult meg, nem puhult fel, teljesen zart. A baba meg jol van, 11 nappal nagyobb mint a kora, eloszor a szulesi datumt akartak modositani, aztan mondtam, konkretan tudom mikor estem teherbe. Szulesi datum maradt, elkonyveltek, h 11 nappal nagyobb a kisfiam ( parom 2 meter magas). Amit meg leirnek: 63 kiloval estem teherbe, 17 hetig hanyingerem volt es allando emelyges, viszont nem hanytam, de keveset ettem. Le is fogytam 61 kilora. 17 het utan jobb lett, jobban es tobbet tudtam enni, de meg mindig nem annyit mint pl nem terhesen. Most 22 hetesen 62 vagyok, tehat meg mindig minusz 1 kilonal tartok. Raadasul visszatert az emelyges, szedules, rossz kozerzet. Most mar aggodom, mert eegsz nap el tudnek lenni kaja nelkul, ugy kell magamba eroszakoljam, de utana rossz, savam is van mar neha, es ilyenkor legszomj is jelentkezik. Jaj most igy visszaolvasva rendesen ciki, h ennyi bajom van, A mert az elsonel 7 honmapig dolgoztam, jogaztam, lakast felujitottunk, most meg 90 eves oregasszonynak erzem magam. Azert kivancsi vagyok a velemenyekre, irjatok valami biztatot, h lesz ez jobb is. ( na de mikor? allitolag a 2. trimeszter a legjobb- nalam ez nem igy lett, es felek, egyre rosszabb lesz)
Koszonom!
harmadik vagyok!
Az én lányom 3 éves lesz most szombaton.És majd csak jövő 7 hétfőn kezdi az ovit.Így ő eddig itthon volt..
Én is csak apára számíthatok..Ő váltott műszakban dolgozik.egyik 7en délelőtt 4 -től 2-ig.Másik héten délután 2-től éjfélig..De nekünk az a szerencsénk,hogyha hívom hogy gáz van akkor azonnal leszáll a kocsiról és jön haza.Már a főnökeivel is meg van beszélve meg pár munkatársának is szólt akik az ellentétes műszakban vannak,hogyha szól hogy indulnunk kell,akkor mennek helyette..
Igaz én már a finishben vagyok és már várom is hogy vége legyen..:)Most már csak az jár az agyamban hogy ha ennyit "szenvedtem" a várandóság alatt akkor a szülés ne legyen rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!