Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 éves vagyok, és terhes! Az...

20 éves vagyok, és terhes! Az orvosom szerint 8hetes vagyok és megtartom a babát. A párom nem biztos, hogy szeretné megtartani. Mikor és hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 19:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem csodálom, neked nem is való gyerek 30éves korod előtt.
2011. nov. 14. 21:27
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Én csak segíteni akartam bro!
2011. nov. 14. 21:30
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Szia hát nem tudom ez így elég nehéz de ha a barátod elhagy akkor inkább most a baba születése előtt.Ha a szüleiddel megbeszélted és ők támogatnak akkor én is megtartanám de azon is elkel gondolkodni,hogy egy kisbaba nagyon sok felelősséggel és anyagiakkal jár.Készülj fel nehéz lesz.Én drukkolok neked és vigyázatok magatokra :)

18hkm

2011. nov. 14. 21:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves "szilvasbukta"!

Hány éves vagy? Általában akik ennyire tiltakoznak, azoknak lesz hamarabb babájuk:) (Tervezetten) Mert ha beüt, hogy Te márpedig szeretnél, aaz egyik napról a másikra jön, nem is gondolnád.. Egyik bbarátnőm 2 hónapja azt mondta, hogy talán 5 év múlva, de ne már gyerek...erre beütött a "ménykű", letezsi a a cigit, abbahahagyja a fog. gátlót, és ha akar jöhet a baba...ennyi..

bocs az offért.

Kedves Kérdező!

ragtapaszmódszerrel:Jó gyorsan:D (Tudod, mint ahogy lerántod a ragtapaszt..)

Elhívod egy nyugodt helyre, ha úgy gondolod kicsit kikelne magából, akkor egy kávézóba vagy akárhova, ha szerinted emberek előtt nem rendez jelenetet..

Azt mondod, h van egy híred, amit felfoghat rosszul, vagy jól. Kisbabátok lesz. (Itt szerintem fontos, hogy többesszámot használj, mert neki is köze van hozzá, érezze ezt.) tehát nem terhes vagyok...hanem érezzze már a döntésedet is a közlésben...

Kitartást

Bátorságra már nincs szükséged, őszintén gartulálok, hogy meg mered ilyen bizonytalanságban tartani.)

nem papolok védekezésről, mert mkár sztem a könyöködön jön ki..

sok boldogságot a kicsivel, akárhogy alakul is

2011. nov. 15. 06:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp mondd el neki minél hamarabb.Mióta vagytok együtt?20 évesen lettem én is terhes és nem bántam meg.22 vagyok 1,5 éves babával.
2011. nov. 15. 06:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

szilvásbukta: A gyenge elmédnek elmagyaráznám, hogy a kérdező nem azt kérdezte, hogy elvetesse-e a babáját hanem, hogy hogy mondja el.Kit érdekel, hogy te mit csinálnál a sz*ros életeddel?

"Az orvosom szerint 8hetes vagyok és megtartom a babát"

VAKSI

A kérdezőnek:

Mondd el neki kerek-perec minél hamarabb, mert joga van tudni akár, hogy is reagál rá!Sok erőt,egészséget és kitartást a babához!:)

2011. nov. 15. 11:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is minél előbb elmondod annál jobb. Tényleg nyugis helyet, megfelelő alkalmat válassz és tényleg többes számban beszélj, hogy érezze ebben ő is benne van.

Írd meg mi volt, hátha tanulságul szolgál másoknak is!

Szorítok, hogy minden rendben legyen.

2011. nov. 15. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
valljatok mar be, hogy imadjatok a szilvasbuktat. egyébként tudom, hogy mit kérdezett a kérdező, de ettől függetlenül elkezdtem okoskodni, problem? :D
2011. nov. 15. 14:51
 19/21 anonim ***** válasza:
33%
Csak az agyaddal van...
2011. nov. 15. 15:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk olyan szempontból furcsa ez a sztori, hogy a kérdező a katolikus hite miatt nem veteti el a babát, de ugyanez a hit nem tiltja a házasság előtti szexet is? Szóval most akkor mi van?
2011. nov. 15. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!