Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy még ma beindul?

Lehet, hogy még ma beindul?

Figyelt kérdés
39hetes vagyok,,tegnap voltam délután Nst-n meg orvosnál, az orvos megvizsgált és már 2 ujjnyira nyitva vagyok,este viszont barnás nyálkás,gumiszerű folyásom volt ami mára világosabb lett.Lehetett a nyákdugó?Normális esetben kb mennyi idő múlva indulhat be a szülés?
2011. nov. 14. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

igen, az nagy valószínűséggel a nyákdugó volt

bármikor beindulhat, de ettől még túl is hordhatod, nincs törvényszerűség abban ,hogy mikor kell beindulnia a nyákdugó távozása után

könnyű szülést!

2011. nov. 14. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
No most lehet, hogy lökött vagyok, de ha 2 ujjnyira nyitva voltál, akkor hogy lehetett meg még a nyákdugód? Én azt hittem, ha valaki nyitva van, akkor nincs már nyákdugója.
2011. nov. 14. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
39.héten 1 ujjnyira nyitva voltam,1 hét múlva távozott a nyákdugó,1 hét múlva szültem.
2011. nov. 14. 14:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom az orvosomtól hogy az a nyákdugó volt mert felhívtam és a szülésznőmet is és eddig tuti nem távozott mert minden egyes pisilésnél figyeltem már a 34 héttől mióta kinyílt a méhszájam 1 ujjnyira.És valószínű azért tegnap távozott mert az orvos nagyon megvizsgált tegnap iszonyúan fájt is.
2011. nov. 14. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Komolyan???

Óóóóóóóóóó én már 3 hete egy ujjnyira vagyok nyitva és tegnap volt ilyen barnás folyásom. Azt hittem csak megsértett a doki előző este. Ez lett volna a nyákdugó???

De azért én még nem szülök. De remélem ami késik, nem múlik.

2011. nov. 14. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
szia amikor én bementem a korhàzba mert nem éreztem a babàmat akkor magas volt az nst érték mondtàk hogy reggel menjek vissza 8ra 7kor màr rég bentvoltam mert beindult a szülésem elötte valo nap zàrt voltam mire beértem reggel 4 ujjnyira voltam tàg 4 ora altt szültem meg....a nyàkdugot meg sose làttam szerintem ez mindenkinek vàltozo lehet ma lehet egy hét mulva szülsz Kitartàs és könnyü szülést neked :))
2011. nov. 14. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ha a héten nem szülök hétfőn befektetnek mert akkorra vagyok kiírva és a dokim ilyen elővigyázatos de nem szeretném ha indítani kellene.Remélem nem soká a karomban lesz a kislányom.
2011. nov. 14. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 2 nappal később megszültem.Egyben vagytok?
2011. nov. 15. 07:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia még egyben!:( de már nagyon izgulok! :)
2011. nov. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!