Mit csináljak? Mi lesz velem így?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok, én a babát meg akarom tartani, a barátom nem. Anyukám még nem tud róla, de gyanakszik szerintem mert tudja hogy még mindig nem jött meg nekem, és azt mondta hogy ha megtudja hogy terhes vagyok akkor béntani fogja a barátom.2011. nov. 13. 19:47
11/23 A kérdező kommentje:
értem
de anyu ha megtudja akkor ki tudja mit fog csinálni a barátommal vagy velem... nem tudom meg félek is ettől...
2011. nov. 13. 20:10
12/23 anonim válasza:
Szembe kell néznetek ezzel a helyzettel, anyukád érdemel annyit, hogy időbe szóljatok neki, mivel a későbbiekben is az ő segítségére számíthattok! Egyszer úgyis túl kell esnetek a nagy beszélgetésen, de úgy könnyebb, ha a párod is melletted áll, és együtt beszéltek anyukáddal! Nem hinném, hogy bármit is tenne a pároddal! Mit tud csinálni, megveri? Nem hiszem!
13/23 anonim válasza:
Az biztos,hogy ne hazudj,mint itt egy válaszoló (aki gondolom maga is tizenéves) tanácsolta.Biztos pokoli nehéz,de előbb-utóbb meg fogja tudni.Le kell ülni,elmondani,és aztán megbeszélni a lehetőségeket.Esetleg anyukád is el tud kísérni a dokihoz.Elhiszem,hogy nem szeretnéd elvetetni,de azért gondolj bele abba,hogy nagyon sok pénz felnevelni egy babát.Sokan érettnek hiszik magukat rá,aztán kiderül,hogy ez mégsem olyan könnyű és cuki,mint gondolták.Kívánom nektek a legjobbakat!
14/23 A kérdező kommentje:
köszi
2011. nov. 14. 14:37
15/23 anonim válasza:
Van változás? Voltál dokinál? Beszéltél anyukáddal! Nagyon fiatal vagy, mindenképp beszélj vele, akár még hasznos tanácsot is tud adni!!!
16/23 A kérdező kommentje:
ma voltam nőgyógyásznál, nem tudott semmit, nem talált jelet terhességre, de mennem kell vérvételre...
anyunak ma elmondom ha hazajön
2011. nov. 15. 14:10
17/23 anonim válasza:
Sikerült beszélned anyukáddal?
18/23 A kérdező kommentje:
beszéltem anyuval, nincs semmi baj, szerintem érezte valahonnan mert mindig kérdezte hogy megjött-e már és éln mindig mondtam hogy nem,kicsit nem tetszett neki hogy nem vele mentem ma nőgyógyászoz de nem volt baj
de biztosra csak a vérvétel után fog kiderűlni amugy is.
2011. nov. 15. 17:12
19/23 anonim válasza:
Arról beszéltetek, hogy mi lesz a kicsi sorsa, ha terhes vagy?!
20/23 A kérdező kommentje:
megtartom a babát és szerintem anyu kezd örülni neki
2011. nov. 15. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!