Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ezelott 5 honappal volt egy komoly kapcsolatom, es lefekudtunk a baratommal tobszor is es vedekeztunk, ez a menstruaciom utan volt 1 es 2 hettel, aztan el ment kulfoldre nah de ez most lenyegtelen, az a fontos hogy most 2 napja ugy erzem mintha mozogna valami a hasamba egeszen fent is ereztem mar a bordaim alatt de ez lehet esetleg az izomlaztol is.. A mensturaciom eddig rendesen megjott 4-5 napot tartottak es nagyon gorcsolt a hasam mint mindig, hanyingerem sem volt ezalatt az 5 honap alatt.. szoval semmi nem utalt ra h terhes lennek..nektek mi a velemenyetek?2011. nov. 13. 10:30
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem utal rá semmi tünet, de miért nem csinálsz tesztet?
2/10 anonim válasza:
Kis biológia:
a méhed nem a bordád alatt található...
Aki rendesen menstruál, az nem terhes. (Maximum gondterhes)
Bocs, de Te is tudod a választ...
3/10 A kérdező kommentje:
Tesztet azert nem csinalok mert egy pici varosban elek es hetvegen nincs honnan vegyek, de holnap el megyek es veszek:)..nem lenne semmi baj csak olyan neha mikor ulok mintha meg rugna valami belurol vagy meg mozdulna, lehet csak be beszelem magamnak.. nem tudom..:)..de en is ugy gondolom hogyha semmi tunet nem volt eddig akkor csak nem vagyok terhes, de azert meg kerdeztem hogy mi a velemenyetek:)
2011. nov. 13. 10:56
5/10 anonim válasza:
Mindenképpen csinálj egy tesztet.De biztos hogy nem vagy terhes.Azért egy 5 hónapos terhesség már kezdene látszani is,elkezdene nőni a hasad stb.De egyébként ilyet éreztem már én is mintha mozogna a hasamban a baba,de nem voltam terhes.
6/10 A kérdező kommentje:
nem, nem szedek fogamzasgatlot, azt elfelejtettem mondani hogy aktus utan 3 hetre voltam hegyet maszni.. tobb mint 20kgs hati zsakkal a hatamon 2 nap alatt 2303meteres hegyet masztam meg es utana meg egy napot lefele ugyanezzel a zsakkal.. gondolom ha terhes is lettem volna akkor a megterheles miatt el ment volna a magzat nem?
2011. nov. 13. 12:36
7/10 anonim válasza:
Már miért ment volna el???
Szerinted aki fizikai munkát végez, annak nem lehet gyereke?
8/10 A kérdező kommentje:
nem, hanem arra ertettem hogy cipekedes es nagy megeroltetes miatt elment volna a magzat, sok olyan terhes norol halottam akinek mar egy vodor viztol is elment a babaja... es hozza teszem a hegyi turaba sok serult volt mint pl egy 22 eves fiu akinek aranyere lett es meg kellet muteni, ugyhogy ugy gondoltam hogy egy 3-4 hetes terhes anyukanak is megterhelo lett volna..
2011. nov. 16. 20:47
9/10 anonim válasza:
Tesztet csináltál már azóta? Gondolom negatív lett.
10/10 A kérdező kommentje:
igen negativ:)..hala istennek:)..koszonom a segitsegeteket!
2011. nov. 17. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!