11 hetes vagyok és 2 napja enyhébb hasmenésem van, fáj a torkom, a fejem, náthás vagyok és hőemelkedésem is van. Lehet baja a babának? Volt aki hasonlóakkal küzdött és megmaradt a baba?
Figyelt kérdés
Csak Tantum Verde cukorkát szopogatok és ugyanilyen öblögetőt használok, a torokfájást enyhítette, de a többi tünetet nem igazán.2009. máj. 9. 10:04
1/2 anonim válasza:
Szia nekem is fáj a torkom,nem szedek inkább semmi gyógyszert ,langyos sós vízzel öblögetek meg negrót eszem!
Az orvosom azt mondta ettől a babának nem lehet semmi baja!
Mennyi a hőemelkedésed?Arra figyelj ,hogy ne menjen fel 38,5 fölé,ha mégis rubophent vegyél be de először csak felet,és ha nem megy lejjebb akkor jöhet a másik fele is!
A láz árthat a babának,nekem dokim mondta!
Gyógyulj meg !Boldog babavárást! 10hetes km
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is gyógyulást!
A hőm reggel 37.3 volt és nemrég mértem, akkor is 37.3 volt.
2009. máj. 9. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!