Mire számíthatok a védőnői látogatásnál? Bekukkant majd még a hütőbe is?
Én kellemesen csalódtam, bejött, leült, nem fogadott el semmit, hiába kínáltam, megérdeklődte hogy vagyunk, van-e problémám. Mondta, hogy kérdezzek nyugodtan, stb. Kb 10 percet beszélgettünk, megbeszéltük a következő látogatást és aztán elment.
Az első hónapban hetente egyszer jött ki, az egy hós mérésre már én mentem bevinni a babát.
hozzánk ahogy hazajöttünk a kórházból jött.
igazából csak a Kúszóbabra"( :) )volt kíváncsi.Az első 3 hétben hetente egyszer jött felváltva a gyerekorvossal,
most már mi fogunk menni a lányommal havonta egyszer.
Én is kb. 11 hetes voltam, amikor felvettem a kapcsolatot a védőnőmmel (kecsói) Mondta, hogy legközelebb Ő látogatna meg engem. Rendet tettem, de nagyon nem nézett szét, megmutattam, hogy hova tervezzük a babaágyat...stb. Látta, hogy fel van újítva a lakás, mondta, hogy szép, ennyi. Utána a nappaliban megbeszéltük, hogy legközelebb mikor és hova kell mennem. Azóta nem járt nálunk, csak én megyek hozzá 4 hetente a terhesgondozóba. Szerintem, ahol látják a védőnők, hogy minden okés, jó helyre kerül a baba, nincs kosz, mocsok, bogár, oda nem mennek már a terhesség alatt, csak majd a pici születése után.
Üdv:
28hetes kismami
Én 32 hetes vagyok,ide is jár,de minek:(
nem értek egyet az utolsóval,mert itt sincs kosz stb,még is jön.én sem látom értelmét.
pl:kedden kijön és csütörtökön én megyek be hozzá.Minek????
Amikor kellett volna,akkor nem jött,ha valami fontosat tényleg meg kell beszélni,mert bent nem volt ideje?! elmondani.
Bezzeg a barátnőmhöz egyszer sem ment,nem értem.Igaz,az egy másik védőnő.
Amúgy semmi érdemlegeset nem mond,mindent tudok a netről és a könyvekből.....
10:39-es válaszolónak! Bocsi, természetesen nem úgy értettem, hogy csak és kizárólag akkor mennek sokat a kismama lakására, ha látják, hogy kosz, mocsok van és ellenőrizni akarják, hogy van-e változás.
Sajnos akkor a Te védőnőd elég nyomulós, mondjuk én sem értem, hogy ha kedden beszéltek, akkor csütörtökön miért kell újra látnia??? Talán unatkozik? Kevés a kismamája? Fontoskodni akarna csak???
Szerencsére, én tegnap voltam, és most legközelebb már csak 5 hét múlva találkozunk, akkor is már csak az irodájába megyek, nem a terhesgondozóba, mondta, hogy fölösleges oda kimenni , mert a pecsétek száma úgy is megvan, és az irodája a lakásunk szomszédságában van. Nyilván nem egyforma minden védőnő...
Bocsi, ha megbántottalak volna..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!