Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számíthatok a védőnői...

Mire számíthatok a védőnői látogatásnál? Bekukkant majd még a hütőbe is?

Figyelt kérdés
Most fog először jönni. Felmérni hogy hol lakik a kismama....Egyébként ezek milyen sűrűségűek lesznek majd?
2009. máj. 9. 10:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez változó van akihez nem is megy csak ha megszül!Hozzám pl : 4.jére jön de igazából sosem nézett még körül csak a szobát ismeri :)!
2009. máj. 9. 10:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kellemesen csalódtam, bejött, leült, nem fogadott el semmit, hiába kínáltam, megérdeklődte hogy vagyunk, van-e problémám. Mondta, hogy kérdezzek nyugodtan, stb. Kb 10 percet beszélgettünk, megbeszéltük a következő látogatást és aztán elment.

Az első hónapban hetente egyszer jött ki, az egy hós mérésre már én mentem bevinni a babát.

2009. máj. 9. 10:06
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

hozzánk ahogy hazajöttünk a kórházból jött.

igazából csak a Kúszóbabra"( :) )volt kíváncsi.Az első 3 hétben hetente egyszer jött felváltva a gyerekorvossal,

most már mi fogunk menni a lányommal havonta egyszer.

2009. máj. 9. 10:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Én még csak 11 hetes vagyok, és két héten belül jönni fog, ezt mondta. Nem tudom mire készüljek:) Nem mintha különben nem lenne rend, vagy nem lenne mivel megkínáljam majd, de hát nem tudom hogyan fog kinézni ez a dolog, mit is akar látni igazából. És az értelmét sem látom ennek a dolognak, mert hát vannak néhol olyan házak meg családok, hogy az ember csak les, hogy mi van ott, milyen piszok és szeméthatlom, és az udvar meg tele gyerekekkel. Ott vajon nem volt kinn felmérni a körülményeket.....
2009. máj. 9. 10:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Azzal egyetértek, hogy a gyerek megszületése után jön, azt hasznosnak is tartom. De hogy a 11. hetemben miért kell jöjjön, azt nem igazán értem:)
2009. máj. 9. 10:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is kb. 11 hetes voltam, amikor felvettem a kapcsolatot a védőnőmmel (kecsói) Mondta, hogy legközelebb Ő látogatna meg engem. Rendet tettem, de nagyon nem nézett szét, megmutattam, hogy hova tervezzük a babaágyat...stb. Látta, hogy fel van újítva a lakás, mondta, hogy szép, ennyi. Utána a nappaliban megbeszéltük, hogy legközelebb mikor és hova kell mennem. Azóta nem járt nálunk, csak én megyek hozzá 4 hetente a terhesgondozóba. Szerintem, ahol látják a védőnők, hogy minden okés, jó helyre kerül a baba, nincs kosz, mocsok, bogár, oda nem mennek már a terhesség alatt, csak majd a pici születése után.

Üdv:

28hetes kismami

2009. máj. 9. 10:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 32 hetes vagyok,ide is jár,de minek:(

nem értek egyet az utolsóval,mert itt sincs kosz stb,még is jön.én sem látom értelmét.

pl:kedden kijön és csütörtökön én megyek be hozzá.Minek????

Amikor kellett volna,akkor nem jött,ha valami fontosat tényleg meg kell beszélni,mert bent nem volt ideje?! elmondani.

Bezzeg a barátnőmhöz egyszer sem ment,nem értem.Igaz,az egy másik védőnő.

Amúgy semmi érdemlegeset nem mond,mindent tudok a netről és a könyvekből.....

2009. máj. 9. 10:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 hetes vagyok, de csak egy kicsit több, mint egy hét múlva fog jönni hozzánk. Azt mondta, hogy addig nem jön, amíg dolgozom, de most már itthon vagyok, úgyhogy időszerű a látogatása.
2009. máj. 9. 10:43
 9/17 anonim ***** válasza:

10:39-es válaszolónak! Bocsi, természetesen nem úgy értettem, hogy csak és kizárólag akkor mennek sokat a kismama lakására, ha látják, hogy kosz, mocsok van és ellenőrizni akarják, hogy van-e változás.

Sajnos akkor a Te védőnőd elég nyomulós, mondjuk én sem értem, hogy ha kedden beszéltek, akkor csütörtökön miért kell újra látnia??? Talán unatkozik? Kevés a kismamája? Fontoskodni akarna csak???

Szerencsére, én tegnap voltam, és most legközelebb már csak 5 hét múlva találkozunk, akkor is már csak az irodájába megyek, nem a terhesgondozóba, mondta, hogy fölösleges oda kimenni , mert a pecsétek száma úgy is megvan, és az irodája a lakásunk szomszédságában van. Nyilván nem egyforma minden védőnő...

Bocsi, ha megbántottalak volna..:(

2009. máj. 9. 10:49
 10/17 A kérdező kommentje:
Valaki tudja, hogy "előírás" szerint hányszor kellene jöjjenek? Gondolom ez azért elő van írva, nincs teljesen rájuk bízva.....
2009. máj. 9. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!