S. O. S Ugye nem vagyok terhes?
Van egy fóbiám, hogy terhes vagyok, és esetleg nem vettem észre. Több hónapja (pontosabban 30 hete) gyötör.
voltam dokinál, de persze nem mertem neki mondani ezt.
megvizsgált alulról kézzel, nyomkodta az alhasam, méhem körül. ha tényleg ennyi idős terhes lennék észrevette volna, ugye?
tudom, nagyon butaság, de tényleg félek
ha pár hetes terhességet meg tudnak így állapítani, akkor gondolom ez is teljesen egyértelmű lenne..?!
Biztosra észrevette volna a doki...csak egy alap példát nézve:nagyobb a méhed az átlagnál (itt ugye már nagyon nagy lenne a méhed az átlag nem terhes embernél)
De én szerintem menjél vissza a dokihoz és mond ezt el neki!Tuti meg fog nyugtatni...
Már írtad szerintem egyszer ezt a kérdést pár hónapja és akkor is megírták hogy azt észre vennéd,30 hetesen a méhed teteje már a gyomrodnál van azt érzi az orvos kézzel,amúgy meg ha 30 hete nem menstruálsz akkor azért kéne megnézetned magad,mert egyáltalán nem egészséges lehet bármi más bajod,ha meg igen akkor tudhatnád hogy nem vagy terhes és van még terhességi teszt is világon,ami kimutatta volna már ezer éve de ne haragudj hogy ezt írom szerintem neked nem nőgyógyászhoz kellene menned hanem mivel ez abszolút pszichés dolog inkább egy pszichológust kellene megkeresned vagy beszélned anyukáddal vagy a barátnőiddel.
Azt még azért leírhatnád hogy hány éves vagy? És szeretnél-e babát?
Mert anno mikor mi próbálkoztunk sokszor produkáltam terhességi tüneteket még késet is de a teszt negatív lett így elmúltak a tünetek!
Várom válaszod!Üdv:38hkm
teljesen igazad van, és komolyan kétségbe vagyok esve magam miatt.
beszélgettem már erről egy barátnőmmel, ő már szült is.
Vagy nagyon szeretnél kisbabát vagy nagyon nem ezt neked kell tudnod de kérj egy labor vizsgálatot a háziorvostól vagy menj úgy nőgyógyászhoz hogy szerinted terhes vagy és akkor minden kiderül!De gondolj bele 30 hetesen akkor is éreznéd és látnád hogy rugdos ha nem akarnád és ha nem érzed akkor is jobb megnézetni mert az nagy baj ha az vagy és nem mozog mindenképpen orvostól kérj segítséget ebben mi nem tudunk sajnos segíteni!
Nem írtad meg a korod és hogy mensizel-e meg hogy szeretnél-e babát!
38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!