11hetes terhes vagyok. Kíváncsiságból teszteltem tegnap este és ma reggel is. Eredmény:NEGATÍV Hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
"Minek tesztelsz,ha biztosan van baba?"és "Nincs jobb dolgod?" válaszolók NE írjanak! Köszi! Pusztán kíváncsiságból kérdem:)2011. nov. 11. 11:24
21/30 anonim válasza:
Anno olyan 30+osan csináltam egy tesztet, bemutató, milyen a két csíkos. És milyen fura, kétcsíkos lett.
A lányomat a Gabriel 3hétig nem mutatta, du pisiből a lillya mutatta, hogy terhes vagyok.
22/30 anonim válasza:
a Tesco-s teszt is jó, olyat is érdemes venni.
23/30 anonim válasza:
A mellfeszülés, és a többi első trimeszteres tüneted megmaradt?
24/30 A kérdező kommentje:
A melleim be vannak durranva és sűrűn járok pisilni.Ennyi.Egyik terhességemnél se voltam szédülős,hányós!Pedig azt olvastam egy ikres oldalon,hogy sokkal erősebbek a tünetek ikrekkel!
2011. nov. 11. 15:36
25/30 anonim válasza:
Tegnap nem mertem írni, h szerintem ikreid lesznek mert mondom szívrohamot kapsz!!Azért gondoltam erre mert 12 hétig mutatni kéne, de ha 2 vannak ugye akkor már rég több a hcg és igy ezért nem mutatja ki!!!!!Hát hatalmas gratula!:D:Dén is ikreket szerettem volna, de én nem tudom h ketten vannak e mert még csak a 6 héten járok!:D boldog baba várást!:)
26/30 anonim válasza:
És hamarabb nem látták, hogy ikreid lesznek?Hisz az már 6-7 hetesen kiderül
Amúgy gratula:)
27/30 A kérdező kommentje:
Már 7+3hetesen tudtam,hogy ikrek!16:05! Nem érzed úgy,hogy nem egy babát vársz?Mert én éreztem!Nagyon érdekes! Mondta a doki hogy nem lepődik meg,mert már mondták neki anyukák,hogy érezték:)
2011. nov. 11. 18:20
28/30 anonim válasza:
Nem ilyet még nem éreztem:)
Akkor volt a családban is ikrek emberke ugye?:)
29/30 A kérdező kommentje:
Anyai ágon több is.
2011. nov. 12. 10:54
30/30 A kérdező kommentje:
Föltettem a kérdésem a házipatika.com-on és a nőgyógyász válasza az volt,hogy egy idő után negatívvá válhat a hormonviszonyok változása miatt!
2011. nov. 12. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!