7+4 hetes vagyok. Ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet.36,5. A legmagasabb eddig is 36,8 volt. Ennél magasabbra soha nem ment. BAj lehet? Amúgy nincs panaszom, nem görcsölök, nem vérzek.
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 10:02
1/4 anonim válasza:
Dehogy lehet ez baj:) Én is mértem a hőmet és nekem kb. 37°-37,2° volt a hőm de a nemvárt felé közeledve leesett 36,8° körülire. Aztán miután nem jött meg és teszteltem már csak 36,5° körül mozgott. szerinted megijedtem?! Hát persze. Engem is ezzel riogattak hogy biztos elfog menni a baba. Azóta néha eszembe jut megmérni...hát elég változó. Úgy hogy szerintem emiatt ne aggódj ha egyébként minden rendben van. Boldog babavárást:) 18 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor már nem kell méricskélni semmit!Mert a hő ezután folyamatosan változni fog,mivel nincs már menzi,és csak felidegesíted magad vele.
3/4 anonim válasza:
Már megint méred a hőd? Tudod, hogy nálad a hőmérőzés nem jött be! Ne méregess, csak felidegesíted magad. NEM LESZ BAJ :)
4/4 A kérdező kommentje:
:-))) Anna? :-)) Te mindig kiszúrsz?? :-)
2009. jún. 4. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!