11hetes terhes vagyok. Kíváncsiságból teszteltem tegnap este és ma reggel is. Eredmény:NEGATÍV Hogyan lehetséges?
Nincs idom vegigolvasni a valaszokat, bocsi.
Meg mutatnia kellene a hcg-t, mert a pont ilyenkor van a csucs, ilyenkor a legmagasabb.
Utana igaz, hogy csokken, de TERHESSEG VEGEIG pozitivnak kell lennie a tesztnek meg bosegesen, meg igen sok a hcg mennyisege akkor is!
Peldaul meg a terhesseg legvegen is sokszorosa annak, ami a terhesseg 6-7. heteben (es mar ugye 6-7 hetesen is boven egyertelmu pozitivak a tesztek).
Kerdezo: egyforma volt a teszt? Esetleg hibas...
Mikor voltal utoljara orvosnal? Mikor neztek utoljara a babat uh-n?
Most olvasom, hogy tegnap voltal dokinal.
Akkor viszont valoszinuleg a teszttel volt gond. Egyforma tipusuak voltak?
Ha barmi gond van a terhesseggel, akkor is meg kell ido boven, hogy a hcg kiuruljon egyebkent, de nalad ilyen gond nincs hala Istennek.
Sok egeszseget.
Ha nagyon kivancsi vagy, akkor vegyel egy darab tesztet, egy normalisat, frisset es hasznald el.
Nekem is maradt meg teherbeeses utan kb 5 darab tesztem, nem vol kinek odaadjam, koltozes kozben megtalaltam es poenbol elhasznaltam kettot mar a harmadik trimeszterben. Full pozitiv lett kb egybol, hamarabb volt tesztcsik, mint kontrollcsik.
Szia!
Nekem 6-7 hetesen volt csak egyforma erősségű a két csík. Kíváncsiságból vettem egy ugyanolyat 9 hetesen, és nagyon halvány lett, jól be is paráztam.
Azóta is minden rendben, tegnap voltam a 12 hetes UH-on.
Gratula a babákhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!