Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Májfoltok hol jelentkezhetnek?...

Májfoltok hol jelentkezhetnek? Mikor jöhetnek elő?

Figyelt kérdés

Az arcomon, a szemem alatt vettem észre, hogy mintha egy egybefüggő "szeplő" lenne mindkét szemem alatt. Azért kérdezem, hogy az arcon bárhol előfordulhat? Vagy csak lebarnultam? Ilyenem még sosem volt.

Anyukámnak a halántékán jöttek ki a májfoltok, még akkor, mikor a bátyámmal volt terhes, és azóta is megmaradt neki.

20 hetes pocis vagyok

2009. máj. 8. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is a szemem alatti részen, és a homlokomon jöttek ki kb. félidősen. Tavaly nem is mentem napra, csak amíg az utcán ért, és most is fedem fényvédős krémmel, púderrel. Valamennyit halványodott, de sajnos ha nem sminkelek, akkor nagyon látszik. Most fejeztem be a szoptatást, és remélem lassan helyreáll a hormonháztartásom, és javulni fog a helyzet. Kozmetikai kezelést még nem mertem vállalni, most meg már erős a napsugárzás a hámlasztáshoz.
2009. máj. 8. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is kijöttek a napozás után a homlokomon meg a orromon es a szemem alatt pillangó alakban. Csodálkoztam előszőr, mert előtte rendszeresen napoztam, kreol bőröm van és nincs egy szeplőm se. De ez állítólag gyakori a kismamáknál. Az én anyukámnak is voltak, de neki eltüntek szülés után. Remélem nekem is eltünik majd mert nagyon nem tetszik.
2009. máj. 8. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem én sem "örököltem", hogy megmaradnak ezek a foltok.
2009. máj. 8. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is kb. félidősen jöttek ki, szemhéjamon, halántékon, szemöldök fölött és a homlokon. Nagyon remélem szülés után eltűnnek...most 50-es napfényvédővel merek csak a napra menni...

31 hetes

2009. máj. 8. 16:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a válaszokat, beszerzek holnap én is valami jó "erős" fényvédőt! :)
2009. máj. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!