Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik terhesvitamin a legjobb?

Melyik terhesvitamin a legjobb?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a Femibion a legjobb, pedig abban alig van vitamin, és sokkal drágább is. Az Elevit és a Gravida sokkal több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Nektek melyik vált be?
2011. nov. 9. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én Elevittel kezdtem, de hasmenésem és rettenetes tüneteim lettek tőle. Jelenleg csak folsavat szedek, és odafigyelek arra, hogy miket eszek. Egy barátnőmnek, aki szintén Elevitet szedett, hatalmas gyereke lett, egy másiknak pedig valami óriási piros duzzanat nőtt a homlokán. Azt nem értem, ha erről tudnak az orvosok, miért ezt a vitamint ajánlják?...
2011. nov. 10. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a kislányommal Gravidát szedtem, mert az magyar (BÉRES) ÉS BEVÁLT. mOST A MÁSODIK BABÁMAT VÁROM ÉS SZINTÉN Gravidát szedek, de csak 2 naponta, folsavat, meg minden nap.
2011. nov. 10. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Én Hipp Natalt iszom, ez gyakorlatilag egy táplálékkiegészítő. Ha kiegyensúlyozottan táplálkozol és nyugodt vele a lelkiismereted akkor ajánlom a Hipp-et: a folsav, jód és vas annyi benne mint a terhesvitaminokban általában, s a többi vitamin 75-50%-os szükségletét elégíti ki. Viszont ez nem szintetikus, hanem gyümölcssűrítmény, valódi vitaminokkal. Mivel sok zöldséget, gyümölcsöt eszem ezért biztos vagyok benne, h a Hippel együtt eleget viszek a szervezetembe, viszont ha nem eszel sok zöldet vagy aggódós akkor olyat szedj amiben annyi van ami megnyugtat.

Nekem nem okozott semmilyen tünetet egyébként, de ennek is érdemes utánaolvasni itt a fórumon. Mindenkinek máshogy reagál a szervezete.

Boldog babavárást!

16 hetes :)

2011. nov. 10. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Nekem is a 2.terhességem és ugyan csak 4 hetes babás vok ,de Gravidát vettem!!

Ugy néz ki jó mert nincs szorulásom sem meg semmi!!

Az első kisfiammal az Elevitet szedtem!!

Szerintetek meddig kell szedni a vitamint?

Végig ?

Nem lesz tul nagy baba?

2011. nov. 22. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is második baba de én már 18 hetes vagyok. A kislányommal Elevitet szedtem végig minden nap és 51 cm és 3400 gr lett makk egészséges kislány! :)

Most én is a gravidát kezdtem el szedni az ára miatt is, meg egyre több rosszat hallok az elevitről, hogy 1-2 országban betiltották meg ilyesmik. Semmi gondom sincs nekem sem a gravidával. Szerintem nincs összefüggés a baba súlya és hogy meddig és melyik terhesvitamint szeded. Legfontosabb hogy egészséges legyen. Én mindig is azt mondtam ha kell megszülök egy 4,5 kg-os babát is(persze orvosi javaslattal) csak ne legyen baja egészséges legyen.

2011. nov. 22. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!