Melyik terhesvitamin a legjobb?
Én Hipp Natalt iszom, ez gyakorlatilag egy táplálékkiegészítő. Ha kiegyensúlyozottan táplálkozol és nyugodt vele a lelkiismereted akkor ajánlom a Hipp-et: a folsav, jód és vas annyi benne mint a terhesvitaminokban általában, s a többi vitamin 75-50%-os szükségletét elégíti ki. Viszont ez nem szintetikus, hanem gyümölcssűrítmény, valódi vitaminokkal. Mivel sok zöldséget, gyümölcsöt eszem ezért biztos vagyok benne, h a Hippel együtt eleget viszek a szervezetembe, viszont ha nem eszel sok zöldet vagy aggódós akkor olyat szedj amiben annyi van ami megnyugtat.
Nekem nem okozott semmilyen tünetet egyébként, de ennek is érdemes utánaolvasni itt a fórumon. Mindenkinek máshogy reagál a szervezete.
Boldog babavárást!
16 hetes :)
Sziasztok
Nekem is a 2.terhességem és ugyan csak 4 hetes babás vok ,de Gravidát vettem!!
Ugy néz ki jó mert nincs szorulásom sem meg semmi!!
Az első kisfiammal az Elevitet szedtem!!
Szerintetek meddig kell szedni a vitamint?
Végig ?
Nem lesz tul nagy baba?
Nekem is második baba de én már 18 hetes vagyok. A kislányommal Elevitet szedtem végig minden nap és 51 cm és 3400 gr lett makk egészséges kislány! :)
Most én is a gravidát kezdtem el szedni az ára miatt is, meg egyre több rosszat hallok az elevitről, hogy 1-2 országban betiltották meg ilyesmik. Semmi gondom sincs nekem sem a gravidával. Szerintem nincs összefüggés a baba súlya és hogy meddig és melyik terhesvitamint szeded. Legfontosabb hogy egészséges legyen. Én mindig is azt mondtam ha kell megszülök egy 4,5 kg-os babát is(persze orvosi javaslattal) csak ne legyen baja egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!