A 2. vagy 3. harmadban jön fel a kismamákra a legtöbb kiló? Személyes tapasztalat érdekelne!
A könyvekben azt olvasom, hogy 1. trim. 25%, 2. 50%, 3. 25% a súlynövekedés. Itt viszont sokszor olvastam olyat, hogy úgyis a 3. harmadban jön föl a legtöbb kiló.
Most mi is az igazság???
Szia4
Nálam is az utolsó hónap(ok) vonzották a kilókat! De mit előttem már leírták tényleg változó lehet.
Én az első fiammal az utolsó hónapban híztam.A másodikkal fokozatosan (össz.:7 kg)
Voltak napjaim kb a 36.héttől amikor nagyon vizes voltam akkor a mérleg is többet mutatott,(1-2 kg)de az másnapra "eltűnt".
Én az első trimeszterben híztam 2 kilót majd a 33.hétig 6ot összesen. Örültem, is na de ezután a harmadik harmadban összeszedtem még 8at!! (de érdekes mert az utolsó 2-3 hétben már nem változott a súlyom, mondjuk túlhordtam a fiam másfél héttel és azt mondják akkor már nem nő tovább, hanem pont hogy az addig felhalmozott zsírraktáraiból táplálkozik a baba).
De nekem ez egyértelműen jórésze víz volt.
Sajnos aki hajlamos a vizesedésre, az nem nagyon tudja meggátolni hogy a vége felé feljöjjön néhány kiló még vízben is..
de előnye h utána viszont látványos a fogyás:)
Én mikor hazajöttünk a kórházból, pont annyi voltam mint mikor teherbeestem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!