Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a babahordoz...

Mi a véleményetek a babahordozóról? Baj ha abban szeretném hordozni a picimet ha megszületik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy max két órát tölthet benne a pici, mert a gerincének nem tesz jót.
2009. máj. 8. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
az én kislányom annyira hasfájós volt, hogy szinte csak abban aludt, mert úgy nem fájt neki annyira a hasa. azt mondta az orvos, hogy nem probléma
2009. máj. 8. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Én 2 hós koráig nem tettem bele,mert teljesen belecsúszott, hiába volt benne a szűkítő, olyan volt, minhta összehajtottam volna szegényt. Ha sokat mozogtok kocsival érdemes beruházni egy beköthető mózesre.

Aki kitalálta azt a közlekedési szabályt, hogy csak hordozóban lehet utaztatni egy babát, tuti nem volt gyereke.

2009. máj. 8. 12:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem:)Köszy
2009. máj. 8. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Nekem még nincs meg a babóm de nekem is azt mondták, hogy eleinte a szűkítőn kívül egy pelust még tegyek majd a dereka alá mert nem tesz neki jót, eleinte inkább mózeskosár vagy a babakocsi teljesen lefektetve, ha már megerősödik akkor lehet tovább benne.

jó bababárást

2009. máj. 8. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Ezt egy cikkben találtam és bemásoltam:

Nem igaz az az állítás, hogy a csecsemőnek sík, egyenes felületre van szüksége...Valójában a magzat már az anyaméhben is összegömbölyödve helyezkedik el, ezért a babaülés, melybe belesimul a kicsi, ideálisan tartja a gerincét.Arról nem beszélve, hogy a lehető legbiztonságosabb eszköz, melyben szállíthatjuk.....

Nem vagyok orvos, de ha ilyet írnak talán nem gond ha hordozóban szállítjátok a picit.Tapasztalatom még nincs.

33.heteske

2009. máj. 8. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Igen, ez lehet, hogy igaz, de én már használtam, és nem belesimul, hanem belecsúszik a picibaba, úgy mintha kettéhajtanád és csak a keze, lába néz kifelé, ő meg sír.

A pocakban pedig egy szűk helyen van, minden oldalról megtámasztva.

Nem értek egyet a cikkel, hiába orvosok és szakértők írták, kivéve azzal a részével, hgoy biztonságos, de sztm nem újszülötteknek való, egy 3 hós babának már tökéletes.

2009. máj. 8. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
2009. máj. 8. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is abba akarom hazahozni,sőt amikor bennt vagyok a kórházba csak azt látom,hogy hordozókba cipelik a babákat,szóval sztem a legjobb.
2009. máj. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!