Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek a dolga kiírni a terminu...

Kinek a dolga kiírni a terminus idejét?

Figyelt kérdés
Mikor fogok szülni?Ugyanis az Uh-os orvos nem mondott semmit, védőnőhöz pedig még csak ezután fogok menni.Köszi előre is!6 hetes mami.
2009. máj. 8. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:

A leleten amit kaptál, rajta lesz/van, hogy hány hetes terhességet állapítottak meg. 6 hetesen még nincs ponosan rajta csak annyi, hogy 6 hetes. Ebből is meglehet mondani, de a következő alkalommal, ha mész akkor megfogja mondani a doki, hogy pl.: 10+3 ebből már a védőnő és a nődoki is pontosabban fogja látni, hogy mikor fogsz szülni.

Már most saját magad is kiszámolhatod ezen az oldalon és sok jót le is írnak, hogy hol tart a terhességed.:

[link]

2009. máj. 8. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés.Mert ahány ultrahangon voltam mindíg más, igaz nem egy gépen néztek.A védőnőm szerint 07.07-re vagyok kiírva, a magánorvosom szerint 06.28-ra.

Na akkor melyik az igazi???

De amúgy az ultrahangos papírodon később rajta lesz.

2009. máj. 8. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tudod h 6 hetes vagy, akkor azt te is ki tudod számítani, nincs már csak 34 heted:)

Van másik módja is hogy hogyan tudod kiszámítani: amikor volt az utolsó mensid, ahhoz hozzáadsz 1 hetet és visszaszámolsz 3 hónapot.Leírom az én pl-t. 2008 aug 9 utolsó mensi, +1hét, aug 16, +9hónap= 2009 május 16.

Az is igaz, hogy azóta már átírták 24.-re,de majd meglátjuk.

Amúgy ha mész védőnőhöz, akkor ő fogja kiszámolni, nem a doki.

2009. máj. 8. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló vagyok.

Ha te számolod ki, lehet hogy a 2 számítási mód mást időpontot fog kiadni,úgyh a 2. számítási mód a valós, mert a védőnő is így számol.

2009. máj. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!