Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérnyomás? Kinenek milyen a...

Vérnyomás? Kinenek milyen a napokban?

Figyelt kérdés
Én nézem itthon, de eddig mindig 100-110 volt, most meg van hogy 120-124 is van.Néha a perem is feljebb megy, tegnap is 85 volt, pedig nem szokott csak 60-70 lenni.Tudom hogy ez még nem magas, csak a sajátomhoz képest.Lehet hogy az idő, vagy ne méregessem mindig?Ja és a pulzusom is már inkább 90 felett van mint alatt.Nektek nem vátozott?
2009. máj. 8. 09:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja és a pulzusom 89-116 ha nem magas a vérnyomásom akkor is ennyi! 26 hetes.
2009. máj. 8. 13:01
 12/12 A kérdező kommentje:
12:09 es válaszoló.A rendelőben nekem is mindig több, sőt volt még a tiédnél magasabb is, csak még a pulzusom is az egekben olyankor.És nem mondták akkor hogy az magas?Azon szerintem nem fognak még problémázni.Nekem is mikor ennyit mértek a belgyógyászaton, mondta a dokinő hogy méregessem otthon.Na innenstől lett magas tanácsadáson.Teljesen megrémültem hogy magas, és bennem maradt a rossz érzés.23 hetes vagyok amúgy
2009. máj. 8. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!