Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztatok terhesség...

Mennyit híztatok terhesség alatt? Kellett diétáznotok? Hogyan, mi volt a diéta lényege?

Figyelt kérdés

18 hetes vagyok és 4 kg-t híztam. Nem vagyok egy vékony alkat, de most nagyon aggaszt ez a 4 kg. Első babánál összesen 10 kg-t híztam, most is jó lenne ezt tartani.

Légyszi írjatok!!!

2011. nov. 8. 07:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szóval 9 kilót...előző voltam:)
2011. nov. 8. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Az elso gyerekkel 25 kilot hiztam, a masodikkal 10-11 kilot.

Nekem nem kellett a 25 kg miatt sem dietaznom, senki nem szolt erte, mert nem volt mas gondom (vernyomas, cukor rendben volt).

Alapban mondjuk en igen vekony, vagyis inkabb sovany vagyok es a baba elott kozvetlenul leraktam a cigit, akkor hiztam a 25 kilobol kapasbol 10-et, azt mondom, hogy megerte.

En akkor a szules utan dietaztam, mert tejem nem volt. Nem durva dieta volt, csak annyit tettem, hogy finomitott szenhidratot max reggelihez ettem, de akkor sem sokat, inkabb husbol, nyers, vagy parolt zoldsegbol, gyumolcsbol (foleg alma, narancs, mango, ananasz) es zsirszegeny tejtermekbol allt az elemozsiam. A mennyiseg sem volt igazan keves, jol laktam napi 4-5 alkalommal.

Nekem ez bevalt, konkretan 3 honappal szules utan mar nem volt rajtam plusz kg, pedig csak a 2. honaptol dietaztam, mert addig biztam abban, hogy lesz tejem.

Szerintem igy te is taplalkozhatsz terhesen is, nem hiszem, hogy ez baj lenne.

2011. nov. 8. 21:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok, olyan diétával fogytam le, ami nagyon durva, 5 napos és nincs benne főtt étel. Minden étkezés előtt negyed órával kell megenni a narancsot, mert csökkenti az éhséget.

Ezt a diétát csináltam, de nagyon nehéz volt, szünetet is tartottam köztük.

[link]

2011. nov. 9. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!