Szed valaki Elevit mellé kiegészítő kalciumot?
Figyelt kérdés
Ma vettem Béres 500-at, de nem tudom merjek-e az Elevit mellé bevenni egy egész szemet!
17 hetes kismama
2009. máj. 7. 20:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem, ha a nőgyógyászod nem ajánlotta, illetve nem utal nálad semmi súlyos kalciumhiányra, akkor az Elevit mellé ne szedj más kiegészítő vitamint. Szerintem kérdezd meg erről a nőgyógyászodat, vagy a védőnőt.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én az Elevit mellett még iszok kalcium ( 500 mg ) és magnézium ( 200 mg ) pezsgőtablettát. Ha eszembe jut, akkor még C-vitamint is kapok be.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én is szedtem az elevit mellé kálciumot nekem a védönö mondta mert zsibbadt a lábam! Szerintem nyugodtan szedheted!
37 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Én szedtem, mivel a sajton és tejfölön kívül semmilyen tejterméket nem fogyasztok. Bár nem végig, de elég sokáig szedtem.
5/5 anonim válasza:
Persze, szedd, nekem a kalcium még fontosabbnak is tűnik 2. harmadtól! Én is végig szedtem, plusz még vasat is.
Ha megnyugtat, jó pár órás difivel vedd be, akkor végképp nem is találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!