Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskemétiek! Lehet kecsón...

Kecskemétiek! Lehet kecsón vérnyomásmérőt bérelni valahol? Karosat mindenképp!

Figyelt kérdés
Nagyon kéne!!! Köszi a válaszokat!
2009. máj. 7. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég jó áron lehet már kapni, 10000 alatt is van már sokféle.Én is 5000 ért vettem, és jó.
2009. máj. 7. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Ok köszi! De hol vetted?? NAgyon kéne!
2009. máj. 7. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni, 5ezer alatt már digitálisat kapsz. Pl: Pingvin Patika (Alföld)
2009. máj. 7. 21:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! De az karos? Mert csuklós mérőm van de nem jó nem megbízható!
2009. máj. 7. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Én karosat vettem az Intersparban, 5000ért.Volt drágább is, de nem tellett többre.Eddig bevált.Szét kell nézni.
2009. máj. 7. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Auchanban vettünk AEG márkájút, felkarost, 5600 Ft-ért néhány hónapja. Eddig megbízhatóan, jól működött.

Bérelni talán gyógyászati segédeszköz boltban is lehet, a rendőrség melletti patikánál, vagy a Nyíri úti kórház bejáratánál, és az Aradi Vértanúk terénél is van ilyen bolt.

2009. máj. 7. 22:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)! Az Aradin megnézem ha megtalálom :)! Bár itt lakom a közelben :)!
2009. máj. 8. 10:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi az infót az Aradis üzletről:)!Találtam mérőt 10.ezerért :)!
2009. máj. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!