Kecskemétiek! Hol kapok kedvező áron kismama nacit?
Szia.
en is nagymeretu vagyok es mult evben az akademia krt-n vett Nekem anyukam kismama nadragokat.
akciosan 1500/db volt.
alkalomra kellett szovetgatya.ott varjak oket.
huu nem tudom
en angliaban elek es anyukam vett nekem egyet mert latta kirakva talbal, hogy akcio van.
minden nap ott jar el dolgozni es latta a kocsibol.
Nektek is minden jot.
Joo egeszseget es ha eljon az ideje konnyu szulest :)
Én is ezzel a problémával küzdöttem, de sehol nem találtam jót és kényelmeset, ráadásul pont most szűnt meg a Christina Moda.
Én végül az összes cuccomat egy pesti készítőtől rendeltem meg interneten: 1-2 pulcsit, nadrágot, szopis pizsamát és hálóinget. Csak lemértem magam, a honlapján kiválasztottam, melyik modell tetszik, telefonon felhívtam, és pár nap múlva már jött is a csomag. Minden olyan,mintha rámöntötték volna, nagyon csinosak, kényelmesek és árban sem volt drága. Én már több kérdésnél is ajánlottam, mert tényleg szuper, nem csalódnál benne.
Itt a cím, és bal oldalon találod az őszi-téli kínálatát: www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!