Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamik, hogy vagytok?

6 hetes kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

voltatok mar orvosnal?lehet mar latni a babucit?

Nekem semmi komolyabb bajom nincs,azon kivul,hogy neha faj a hasam.Ti,hogy vagytok?

2009. máj. 7. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 5+3 hetes vagyok. Igazából enyhe mellfeszülés, a gyakori pisilés mintha múlna és a hasam sem fájogat mostanában. Te mikor mész dokihoz? Vagy már voltál? Én az első terhességemnél 7+2 hetesen voltem és már volt szívhang. De most szerintem nem bírok olyan sokáig várni. Szerintetek 6+ pár naposan lesz már szívhang?
2009. máj. 7. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia!Semmi tünet!Ez azért furi mert két gyermekemnél irtó nagy mellfajdalmam volt az elején!Most semmi!!Több lett a krémes folyásom.Kedden megyek dokihoz,szerdán uh-ra!
2009. máj. 7. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, első vagyok! Még a tünetekhez sorolnám, hogy hol leizzadok, hol meg fázok. Ez nagyon idegesít. De lehet a hülye idő miatt van, már azt sem tudom mit vegyek fel.
2009. máj. 7. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:

A hasatok nem faj?Nekem ugy faj miota kiderult,hogy babas vagyok mint akinek meg akar jonni.

Nem voltam meg dokinal,majd a jovoheten.

2009. máj. 7. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Már elmúlt!De nekem is volt ilyen mensi érzés!
2009. máj. 7. 19:10
 6/9 Andika001 ***** válasza:
100%

én 6 hetesen és 0 naposan voltam dokinál,és volt már szívhang:)

8 heteske

2009. máj. 7. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok én is csatlakozok hozzátok!Igaz én még csak 5 hetes vagyok, de nekem a hasfájáson és a mellfájdalmon kívül semmi bajom, se hányiger se széldülés.Ti hogy vagytok ezzel ált.mikor jelentkezik a rosszullét?
2009. máj. 7. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kismama!

Én is hathetes vagyok, előző héten nekem is fájdogált a hasam, de elmúlt.Emiatt ne aggódj.Kevesebbet tudok enni, többször és a zsíros ételtől hányok.A kávét egyáltalán nem birom.A nulladik UH-on még csak petezsák látszódott,ekkor 5 hetes voltam.Tegnap voltunk a férjemmel ismét UH-on, és már van szívhangja!Ez a legszebb hang a világon!Boldog babavárást kívánok!

2009. máj. 8. 08:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ma 5+4 hetes vagyok!!Jövő hét hétfőn megyek dokihoz.Melleim fájnak kicsit,pisilés sűrűn van, és a mindjárt megjön érzés is van még, de nem erősen.

2009. máj. 8. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!