Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 vetelesem volt. Mas is jart...

2 vetelesem volt. Mas is jart mar igy?

Figyelt kérdés
Most megint terhes vagyok 6 hetes,es nagyon felek,nehogy igy jarjak ujbol.Nektek,hany veteles utan jott ossze a baba?
2009. máj. 7. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

4. picurka mindjárt megszülethet:)

Előtte hármat vesztettem el( és róluk tudok:(). Velem nem rohangáltam sem dokihoz sem semmi, 6hetesen mentem elsőnek, hogy azt hiszem terhes vagyok, 8hetesen újra, és már inkább belefáradva vártam a 12.hetet nem aggódva. Ha elmegy a fejemre is állhatok, akkor is elmegy alapon voltam már. De nem tette:) Kitartást

2009. máj. 7. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt 1 iker elhalt,utána 2 vetélés 1 méhenkivűli ez kb1,5-2 év alatt! De nem adtam fel ugy fogtam fel a dolgot hogy ők még nem akartak meg születni! Most meg már van egy 7 hónapos nagylányom! Az a lényeg ne gondolj állandóan arra hogy elveszítheted! csak pozitívan!
2009. máj. 7. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is volt egy hat hetes, és egy tizennyolchetes.Most vagyok 23 hetes.Őt már nem bírnám elveszíteni, és remélem már nem is fogom.Már nagyon várjuk, már most az életem.Nehezen tettem túl magam a két vetélésen, pláne a másodikon, amit szülni kellett, és most is az hoz majd igazi nyugadalmat ha már foghatom.Kitartást neked.Nekünk is sikerülni fog, hinni kell benne.
2009. máj. 7. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem szabad ilyenekre gondolnod!

Nekem tavaly májusban volt missed ab-m (8 hetesen) és decemberben egy spontánom, most 5 hetes vagyok és megbeszéltem a babómmal, hogy minden rendben lesz és szépen fejlődjön. Tudom és érzem, hogy vele minden ok lesz. Nem szabad rosszra gondolni, mert bevonzod az életedbe. Csak pozitívan és vigyázz Magatokra sorstárs! ;)

Mikor mész dokihoz? Vagy voltál már?

2009. máj. 7. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy trigemini és egy "szimpla" missed AB után most van egy 6 hónapos kislányom. :)

Csak pozitívan! Ez nagyon fontos.

2009. máj. 7. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!