Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasznosak a szülésfelkészítő...

Hasznosak a szülésfelkészítő tanfolyamok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Győrben voltam, és hasznosnak tartottam. Igaz, én a terhességem alatt nagyon sokat olvastam, igyekeztem tájékozódni, így néhány előadáson nem hallottam sok új dolgot, csak megerősítettek abban, amit már addig is olvastam. Viszont én ajánlanám, ha jól emlékszem, nem volt drága (talán 2000 ft körül). Nálunk volt szülőszoba látogatás is, arra pl. máshogy nem tudsz felkészülni, és tényleg hasznos.
2009. máj. 7. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én voltam, és nagyon sok hasznos dolgot mondtak. Ha nem mentem volna, most tele lennék kérdéssel.
2009. máj. 7. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!én nem voltam.Akartam menni,de veszélyeztetett voltam és nem mehettem.Így utólag már nem is hiányzott.
2009. máj. 7. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem voltam, és nagyon sajnálom, hogy kihagytam. Terhesen semmiféle szülés-sztorit nem voltam hajlandó olvasni, hallgatni stb. Ezért aztán szülés közben fogalmam nem volt, hogy kell venni a levegőt. Így 2-3 tolófájás helyett 4-5 tolófájásra született meg a babám, mert nem tudtam, hiába mondta a doki, hogy mit csináljak, nem voltam felkészülve. Féltem a szüléstől, azért nem olvastam ennek utána. Egyszer megmutatták a szülőszobát, hát majdnem elájultam a gondolattól is.

Így utólag jó lett volna a tanfolyam, mert akkor hamarabb túl lettünk volna az egészen. És egyébként feleslegesen paráztam, mert két óra alatt megszületett a babám.

2009. máj. 7. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Szia. Ezt találtam a neten. Még én sem tudom hogy menjek-e majd, de ez nagyon jó, érdemes megnézni!

[link]

2009. máj. 7. 11:15
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a linket is!
2009. máj. 7. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Szia! mi is voltunk a párommal, nagyon sok hasznos dolgot hallottunk 5000Ft-ot kellett fizetni. ja és igy apa is bennt lehet a szülésnél!
2009. máj. 8. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem mész,akkor is benn lehet Apuka a szülésnél!
2009. máj. 9. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én azért irtam, hogy így apuka is bennt lehet, mert itt Nyíregházán igy van! Akkor lehet ez is kórházfüggö.
2009. máj. 10. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!