Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhagy a párom terhesen? Én...

Elhagy a párom terhesen? Én irtam tegnap hogy el akar hagyni a párom, el is fog. Nincs semmi amivel visszatarthatnám.

Figyelt kérdés
Azt mondja hogy már nem szerelmes de szeret de az kevés ahhoz hogy velünk maradjon.Van egy 9 éves fiam is és majd bele halok mikor sirni látom mert imádja a páromat.Folyton azt kérdi hogy de apa miért mész el?A szivem meg ketté szakad.Tegnap voltunk uh-on is és látta picit,de ő sem tartja vissza.15 hetes vagyok és fogalmam sincs hogy fogom egyedül végigcsinálni ezt.Erőm nincs!
2009. máj. 7. 08:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mult el a azerelem ilyen hamar,másfél éve vagyunk együtt.És a másfél év alatt végig próbálkoztunk a babával,mire összejött meg itt hagy.Mindenki azt mondja hogy van valakije mert igy nem változik meg egyik napról a másikra valaki.2hete még házat akartunk venni.Nyáron esküvőt akartunk.Fiatal még és szerintem talált valami nőt magának aki igér neki fűt fát.23 éves.Hatalmasat csalódtam benne mert egyáltalán nem ilyen volt.Azt mondta hogy menjünk külön és lehet majd visszajön ha rájön hogy hiányzok neki.Hát nem vagyok átjáróház!Mondtam neki ha elmegy ne jöjjön vissza,de közben a szivem megszakad érte!
2009. máj. 7. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak 1,5 éve vagytok együtt? Miért kellett az a baba ilyen gyorsan? Pláne egy 23 éves srácnak, aki még maga is gyerek.

Ne haragudj, tényleg nagyon sajnállak, de ez meggondolatlanság volt szerintem. Főleg, hogy már van egy 9 éves gyereked is.

Mindenesetre még mindig azt mondom, hogy legyél erős, és szeresd a gyerekeket!

2009. máj. 7. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:

már bocsi, de mi is 1,5 éve voltunk együtt amikor elkezdtük a baba projectet!! semmi köze az együtt töltött évek számának ahhoz, hogy mikor szeretne egy pár babát!!

kitartást Neked és legyél erős, talán csak megijedt a felelősségtől!! ne fuss utána, de lehet, hogy észhez téríti, ha külön lesztek!!

2009. máj. 7. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon sajnálom,ami veled történik.Igazán átérzem a helyzeted.Én is el akartam hagyni a párom 15 év után,mert nem lett családunk, és eltávolodtam tőle.Nagyon rendes ember.Csak azt akarom mondani,hogy engedd el a férjed,és ne mutasd neki,hogy mennyire fáj...Tudom nagyon nehéz.Soha senkinek ne mondj róla rosszat,(még ha tudsz is)és ezzel a lelkére hatsz.Rá fog jönni rövid idő alatt(tapasztalatból tudom),hogy a családja mindennél fontosabb,és érezni fogja,hogy máshol úgysem jó...Én ezért maradtam a férjemmel,mert bár nagyot hibáztam,mégis védett még a saját anyja előtt is,és mások előtt is.Kivételes volt a viselkedése ebben a helyzetben.És most még babánk is lesz.Kívánom,hogy minden rendben legyen nálad,tiszta szívből.És így is lesz ha szereti a fiát,és azért nézte meg az UH-ot is,mert van lelkiismeret furdalása.Szorítok nektek..
2009. máj. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!