Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhagy a párom terhesen? Én...

Elhagy a párom terhesen? Én irtam tegnap hogy el akar hagyni a párom, el is fog. Nincs semmi amivel visszatarthatnám.

Figyelt kérdés
Azt mondja hogy már nem szerelmes de szeret de az kevés ahhoz hogy velünk maradjon.Van egy 9 éves fiam is és majd bele halok mikor sirni látom mert imádja a páromat.Folyton azt kérdi hogy de apa miért mész el?A szivem meg ketté szakad.Tegnap voltunk uh-on is és látta picit,de ő sem tartja vissza.15 hetes vagyok és fogalmam sincs hogy fogom egyedül végigcsinálni ezt.Erőm nincs!
2009. máj. 7. 08:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnálom a dolgot, nagyon rossz lehet. DE igenis lesz erőd végigcsinálni. Egy anyának mindig van. Két gyermekért vagy felelős, és miattuk végig tudod csinálni. Csak nagyon nehéz lesz. A párodat meg inkább nem minősítem. Nem tudja, hogy mit veszít. Hidd el, sokan fognak segíteni neked a környezetedből is, és idővel könnyebb lesz. Sok kitartást és erőt kívánok neked!
2009. máj. 7. 08:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
egyszerűen nem értem az ilyen férfiakat!! az én édesanyám hármunkat nevelt fel egyedül egy idegen országban, albérletben, egy munkahellyel és Ő a világon a legértékesebb számomra!! végigcsinálta és mindig azt mondja, ha jöttek a mély pontok, csak ránk nézett és tudta, hogy miattunk mennie kell tovább!! szüleid nem tudnak segíteni kicsit?? LEGYÉL ERŐS!! MINDENT KIBÍRSZ, HISZEN NŐ VAGY ÉS ANYA!! nagyon sajnálom, hogy így alakult, de menned kell tovább, a gyermekeidért!!KITARTÁST!!
2009. máj. 7. 08:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom,de muszaly kitartanod a gyerekek miatt,nem tudom mit kellene tened,ha gondolod kerd ki orvos tanacsat,ez ugyben.Sajnalom!
2009. máj. 7. 08:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy nem szerelmes? ha igy all hozza sose lesz hosszabb kapcsolata, mert minden erzes atalakul egyszer. Nem hinnem, h ez lenne az igazi ok, mert ha valoban szeret ahogy mondja, nem hozna benneteket ilyen helyzetbe, foleg a gyerekeit nem! Te pedig meg fogod csinalni nelkule is. Sokkal erosebbek a nok mint a ferfiak, lesz hozza erod ne aggodj.
2009. máj. 7. 08:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Erősnek kell lenned!!!

Nagyon rossz érzés lehet, pláne, hogy ott a nagyobbik gyerek, aki már ezt felfogja...

Biztos van egy harmadik a dologban, aki erre ösztönzi. Nem elkeseríteni akarlak, csak valahogy éreztetni, hogy aki ilyen érzéketlen, az nem méltó arra, hogy kaparj utána.

Találsz majd olyat, aki a két gyerekeddel együtt is elfogad és önmagadért fog szeretni!!!

Egyébként amikor a baba megfogant, akkor épp szerelmes volt?

Legyél erős, s akármilyen nehéz is, tartsd távol magadtól! Így egy halovány esély van arra, hogy lehet, hogy észhez tér, ha elköltözik és rájön, hogy mit veszített el. Szerintem semmiképp ne alázd meg magad!!!

Neki kellene elsüllyednie!

Próbálj a gyerekekre összpontosítani, még inkább éreztetni, hogy Te szereted őket, Te mindig ott leszel nekik (nemúgy mint az apjuk, sajnos)!Ők aztán tényleg nem tehetnek semmiről!

Fel a fejjel!

2009. máj. 7. 09:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne akard visszatartani, mert nem fog sikerülni. A magad életét nehezíted meg, ha könyörgőre fogod, hogy ne menjen. Tudom miről beszélek, a lányom kilenc múlt, a kicsi hét hetes, és az én ferjem is lelépett.
2009. máj. 7. 09:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Most erősnek kell lenned és nem szomorkodni, mert azt a manó is megérzi és a 9 éves fiad is. Ő értük meg kell tenned mindent, ők a legfontosabbak. A pároddal pedig most már ne foglalkozz, ha nem kelletek neki, akkor nem tudsz sajnos mit csinálni. Légy erős! Fel a fejjel!
2009. máj. 7. 09:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, nem jó ilyeneket olvasni.Azért remélem szülői segítség azért van a részedről, vagy baráti, esetleg egyéb rokoni, mert az is sokat jelenthet.A párodat pedig innen ismeretlenből nem tudom megérteni, mi vezethette erre a hirtelen döntésre pont most mikor a babáját hordod, felfoghatatlan.És ennyi az össz magyarázata, hogy már nem szerelmes?Akkor már nem is szeret titeket?Mert hát a szerelem, az ugye egy idő után elmúlik, de marad a szeretet, meg még annyi minden más, megbecsülés, kitartás, tisztelet, a közös évek.....Nem lehet hogy a felelősségtől riadt meg, a férfiaknál ez gyakori.De ugye nincs esetleg neki valaki más, már elnézést a kérdésért?Mert hát az is magyarázat lehetni, de a többi...Remélem minden jóra fordul, mást nem tudok mondani, mert elhiszem hogy ez roppant nehéz helyzet most neked, csak reménykedni tudsz hogy észhez tér.Beszélgetés, és beszélgetés.Higgadtan.Hátha.
2009. máj. 7. 09:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom.

Ha menni akar, hagy menjen. Az ilyen pasi nem érdemli meg hogy gyereke legyen. Gondolj magadra és a pici babádra. Ő mindenért kárpótolni fogsz, és ő soha nem hagy majd el.

Fel a fejjel.

2009. máj. 7. 09:50
 10/14 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,hogy pont most történt veled ez a pocsék dolog,amikor az ölelés és a szeretet a legjobban hiányzik.Biztos sok jó tanácsot olvasol és hallasz és lesz olyan aki a párodat szidja.De ne felejtsd el:Soha semmi nem történik ok nélkűl!Most nagyon rossz és semmi nem segít,de amikor az utadba fog kerűlni az aki a teljes és igaz társad lesz és szeretni fog úgy ahogy vagy,rájössz.hogy így volt jó.És ami nem "öl" meg az megerősít!Nézz előre magadért és a gyermekeidért,ne keseredj meg,csak a jóra gondolj és hidd el Isten a jókat tényleg megsegíti!Leszel még nagyon boldog a kis családoddal!
2009. máj. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!