Nem baj, hogy eddig még csak egyszer voltam a védőnőnél?
ÉN is úgy tudtam, hogy kell a 4 pecsét tőle...
Engem kb. 2 és fél hónapja nem látott (33. hétbe léptem). Az elején említett valami családlátogatást v. terepszemlét-nem tudom.
Én már nem megyek hozzá, kíváncsi vagyok jelentkezik e (bár ahogy az elmúlt több mint két hónapban nem tette, úgy -szerintem- ezek után sem fogja).
Nálunk csak súlyt (azt itthon is tudok) mér és vizeletet néz. Se szívhang, se más egyéb.
Szia! Ahogy így olvasgatom a válaszokat, én egy nagyon rendes kismama vagyok,én havonta járok a védőnőhöz. A véleményem az, hogy a 4-et tutira le kell járni, a többi a te dolgod. De szerintem semmiképpen sem szabad csak arra várni, hogy vajon ő mikor hív fel, hogy menjél már.(Nálunk én tartom számon mior voltam és ha letelik a 4-5 hét, akkor bejelentkezem, és ha nem akar szívhangot nézni például én aztán szólok neki, hogy igenis nézzünk) Ez a te dolgod, a te felelősséged. De szerintem azért lehet hasznos is, főleg a ége felé , amikor már a baba ellátásáról mond el pár dolgot.
Kellemes babavárást!
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!