Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37. hétben lévő kismamik,...

37. hétben lévő kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én már eléggé szenvedek, minden bajom van, nagyon szeretném már magamhoz ölelni a kislányomat.
2009. máj. 6. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Én már nagyon kíváncsi vagyok a kislányomra és az egész szülésre is:-)Én elég jól érzem magam, alvással sincs gondom, talán ennek az az oka h a picim nagyon lent van már most is és volt is.

Azért próbáld nem elhagyni magad, azt hallottam, h aki nem hagyja el magát( mindig fekszik) annak a szülés is könnyebb.

2009. máj. 6. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez csak megjegyzés, én végig fitt voltam szinte mondani kellett hogy üljek le, párom mindig motyogott hogy le nem feküdnék pihenni, mégis nagyon nehezen szültem.

Neked azért könnyű szülést kívánok!

2009. máj. 6. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is néha minden bajom van, az ágyból kikelni néha kész kabaré. Az én babám még egészen fönn van, és néha nagyon feszíti a bordám, de úgy vagyok minden nyűggel hogy már csak pár hétig osztozunk egymáson, utána soha nem jön vissza hogy így együtt legyünk:) de azért már én is nagyon várom, hogy megláthassam, nagyon kíváncsi vagyok a kislánykámra! Nekem azt tanácsolták hogy pihenjek amennyit tudjak, mert kipihenten a szülést jobban bírja az ember, és ha a szülésen gondolkozok, mindig pozitívan tegyem, nagyon sok minden agyban dől el!

Könnyű szülést, és boldog Babázást kívánok mindenkinek!

Üdv: 36 hetes kismama

2009. máj. 6. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!