Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki fél a szüléstől, miért fél?

Aki fél a szüléstől, miért fél?

Figyelt kérdés
Én azért nem félek (egyelőre), mert fogalmam sincs, hogy mi vár rám, mennyire fog fájni, így nem tudom, hogy mitől féljek. Más is gondolja így?
2009. máj. 6. 12:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is első babám, és én is félek. Elsősorban rettegek a komplikációtól, attól, hogy a manómnak baja lehet. Aztán fogalmam sincs milyen magas a fájdalomküszöböm, mennyire fogom bírni, ha hosszú lesz a vajúdás. Az biztos hogy fájni fog, meg hogy végig kell csinálni. Az is igaz, hogy minden a fejben, és pszichés alapon dől el. Ha elfogadjuk, és nem "ágálunk" ellene, az segíthet. Én a 36. héttől inni fogok málnalevél teát, lehet hogy csak "elméletben" hat, én ebben kapaszkodom. Úgy fogom fel, hogy ezzel felkészítettem a testem a szülésre. Ne nevessetek ki, de aki még a vérvételtől is leizzad és győzködnie kell magát hogy most aztán "nem leszek rosszul", valamint a kórház "szagától" elgyengül a lába, annak kell valami kabala.

34 hetes km

2009. máj. 6. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!