Mióma melett vállalhatom a babát?
33 hetes vagyok most!!Novemberbe derült ki,hogy van egy 22mm-es miomám a a méh hátsó falán.Én nagyon sok dokihoz elmentem akik a miomára szakosodtak.Műtét miatt és ilyenek.Mindenki azt mondta,hogy ez nem olyan nagy amit érdemes lenne műteni én meg csak a műtétre gondoltam,hpogy tuti tehet legyek.Aztán elmentem egy dokihoz aki annyira jól elmagyarázta,hogy ha megműt nagyobb lesz a heg mint maga a mioma.És ez után 2 hónapra rá terhes lettem.
semmi gondot nem okoz,a baba szépen fejlődik.Jól elférnek.Ne aggódj ha bármi kérdésed van írj nyugodtan.
22 hetes terhes voltam, mikor a bal oldalon elkezdett fájni a hasam és egy dudort tapintottam ki rajta. A kórházban megnézte az orvosom uh.-val és azt mondta, mióma. Több Mg-t kellett szednem, 5 napig bent tartottak, de már a 2. napon nem éreztem semmit. Onnantól kezdve telkesen tünetmentes voltam, semmi gond nem volt:
egy egészséges 25 hónapos Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!