Ugy félek. Reggel ota várom, hogy mozogjon a babám de semmi.34-hetes vagyok de eddig olyan aranyosan mozgott most meg semmi. Ugye nincs baj?
Valószínü,hogy alszik.
Mozgasd meg egy kicsit.Nyomkodd meg óvatosan a hasadat.
ha ne adj isten nem mozdulna hívdd fel az orvosod.
Biztosan nincsen baj....Nálam is volt ilyen...
Általában reggel mozog?
Próbáld ki hogy (ha birod) iszol egy kis kólát, attól egy 20 perc múlva felélénkülnek állítólag. de még csak 8 óra 50 van, valószinű tnyleg csak alszik.
Én mikor reggelente tornáztam a térd-könyök helyzetet se szerette annyira, mindig mozgolódott akkor, helyezkedett, nem tetszett neki.
Szia!
Jajj, dehogy van. Több oka lehet , hogy a babód nem aktív. Pl. Alszik (elég sokat "tudnak" már ilyenkor...) Másrészt alakul a szabályos ébrenlét-alvás ciklusa. Én már "kiszimatoltam", hogy nálunk kb. 8-9 körül élénkül, aztán hogy anyu reggelizik ő is , majd aluszkál úgy délutánig , aztán este megint virgoncabb :DD
Megértelek, mert én is elég "parázós" kismami vagyok; ilyenkor jó szolgálatot tesz, ha eszel/iszol valamit. Erre beindul majd , érdekli hogy mi történik , milyen hangok ezek ? :) Valaki írta a jégkrémet is , nekem az is bevált :))
37 hetes kismami
Szia!
Ilyenkor már belassulnak a babák, nem kell aggódni:) Egyébként ha a picim alszik, sehogy nem lehet felébreszteni, hiába nyomkodom, rázogatom a pocakot:)) Remélem ilyen lesz akkor is, mikor kibújik:)
Ha nagyon aggódsz hívd fel a dokidat. Én vettem szívhang hallgatót, ha nagyon nyugtalanít az egész napos "hallgatás", lefülelem:)
Boldog Pocakosodást!
35+5 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!