Febr.13-án volt az utolsó mensim, azóta semmi.1 hete késik. Tegnap elmentem nődokihoz, meg sem vizsgált sehogy, nem is érdekelte, azt mondta 2 hét múlva menjek uh-ra. Ja, van 3 pozitív tesztem. miért csinálta ezt?
ultrahang se volt?mikor előszőr mentem dokihoz, megultrahangozott, 4hetes voltam,/ szívhang még nem volt/de mondta hogy menjek vissza 10nap múlva/ már szívhang is volt/.most 21hetes vagyok, minden oké.ne vegye el a kedved!menj vissza 2hét múlva, már lehet szívhangot is hallanni fogtok :)
sok sikert
H akell egy jó nőgyógyász és pesti vagy írj privit!
25 hete kismami
Szerintem nem a megfelelő dokinál voltál. Az én dokim 1 hét késésnél is megnézett hüvelyi uh-val, és visszarendelt egy héttel későbbre is, mert mint mondta, csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, ami lehet baba, de mensi előjele is. A következő héten már hasival is láttuk a kis babszemet!:-)
Ne engedd, hogy bármi elvegye a kedved, keress egy másik dokit!
Sok boldogságot a kisbabához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!