Vizelet tartás problémám van mit tegyek?
Szia,
Nekem a múlt héten tüsszentés közben sikerült bepisilnem.:oD
Ez apróság, de ha tényleg folyik akkor dokinak is kell szólni.Nekem annyit momdtak, hogy pisiljek sokat-persze ez megy magától is- mégis elő fordulnak hasonló "balesetek".Amúgy lehet kapni a gyógyszertárban tena betétet, azért is jó lenne szólni dokinak mert ha felírja akkor olcsóbb.Ez direkt terheseknek és időseknek van vizelettartási problémákra.
Szia!
A 23.-ik hétben járok és uyanezzel a problémával küszködök kb. 2 hete. Nekem azt mondta a dokim hogy ez normális mert a baba nyomja a hólyagot. Néha úgy veszem észre hogy többet pisilok mint amennyit megiszom.
1 pohár ital után kb fél óra múlva 5 percenként pisilnem kell. Nem is tudok néha elmenni itthonról.
Szia!
Nekem is vannak hasonló problémáim, bár én még csak 18 hetes vagyok. Nőgyógyásszal mindenképp csináltass vizelet vizsgálatot, hogy kizárja a fertőzést.
Nálam is előfordult már, sajnos, hogy bepisiltem. :)
Most fogok menni intimtornára. Állítólag segít.
Persze az orvosoddal mindenképpen beszélj erről, még akkor is ha kellemetlennek érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!