Régen miért nem volt, divat sok pocakfotót meg hasonlokat készíteni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 16:57
21/26 anonim válasza:
Nálam most sem divat. Az előző terhességemről összesen 3db képem van amin van pocakom (ebből 2db, 2 egymás utáni napon készült) a mostani terhességemről meg vagy 4 db van eddig de még biztosan lesz pár a karácsony miatt viszont január elején szülök szóval most sem lesz sok pocakos képem. Én én nem raknám fel sehová. Vagyis ide mér tettem fel (2db ezért készítettem) de azon csak a pocim van. :O
22/26 anonim válasza:
kérdező, te valami fetis alapján írogatsz ki terhességgel és terhes hasakkal kapcsolatos kérdéseket...
23/26 anonim válasza:
Ha szeretnél inkognitóban maradni, tanulj meg helyesen írni és fogalmazni, jó helyre tenni az írásjeleket. Így mindig felismerünk. Ezentúl vadászni fogok a kérdéseidre, és kimoderáltatom mindet, mert csak élvezkedsz rajta, te perverz.
24/26 anonim válasza:
Mert régen nem volt divat a "magamutogatás", nézd meg a mostani tiniket: pózerek! Ők már ki tudja milyen pocakfotókat fognak majd megosztani.
25/26 A kérdező kommentje:
Sokak feltöltenek iwiwre,facebbokra pocakfotókat sokat csinálnak.
2011. dec. 23. 17:28
26/26 anonim válasza:
Anyám szentül meg volt róla győződve, hogy ha terhesen lefotózzák, akkor elhal a magzata. (Az előttem lévő terhessége vetéléssel végződött). Így egyetlen darab fotó sem maradt fenn róla, amin terhesen látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!