Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz hogy ha az UH-on fiúnak...

Igaz hogy ha az UH-on fiúnak mondják a babót 'abból' nehezen lehet kislány? Még akkor is ha a 12. heti Uh-on mondták?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 2.babánál végig azt mondta a doki,hogy kisfiú lesz,azt kislány lett.Kérdőre vontam a dokit,aki azt mondta,hogy biztos a köldökzsinór lógott oda!A 3.-ra meg végig lányt,arra meg azt,hogy a fiúk heréje és kukija van akinél szülés közben száll le!Na ennyit a UH-s nemmeghatározásról!Van akinek eltalálják és van akinek nem!

2009. máj. 5. 21:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Együtt szültem egy csajszival, akinek a 4D-n kisfiút mondtak, még kép is volt a kukacosáról. Gyönyörű kislányt szült.

2009. máj. 6. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!