Igaz hogy ha az UH-on fiúnak mondják a babót 'abból' nehezen lehet kislány? Még akkor is ha a 12. heti Uh-on mondták?
Szia!
Múlt héten voltam egy könyvesboltban, ahol belelapoztam a Csodálatos utazás: a fogantatástól a születésig c. könyvbe. Nem tudom már pontosan, hogy melyik hétnél (13 rémlik, de nem akarok hülyeséget írni), de volt két kép egy-egy babáról, ahol a nemi szervek voltak a középpontban. Háááát, ember legyen a talpán, aki meg tudja őket különböztetni. Leginkább mindkettő úgy nézett ki, mintha vennél egy cuncit pici, lapos, szoros nagyajkakkal és hatalmas csiklóval.
Nem véletlenül mondják, hogy a nemét valószínű csak a 18-20 hét körül tudják megállapítani, ugyanis a fiúk prosztatája 18. hét körül kezd el kialakulni, míg a lányoknál a méh és a hüvely a 20. hét körül.
Valószínű fiú is marad. Az az egyértelűbb.
Amúgy a megállapítás azon múlik, a dokid mennyire jó UH-s szakember.
De ha 4D-s UH-n voltál, ott még biztosabbra veheted.
Hát én tuti nem venném készpénznek a 12.heti UH-t ..hiszen épphogy csak másfelé kezdenek fejlődni akkor a nemiszervek, nagyon jó szeműnek kell lenni hogy pontosan lássa:)
Egy szerencsés 16-17.heti 4d uh, vagy a 18-20.heti "rendes" uh már sokkal biztosabb!!! Nekem a kórházi sima 18.hetin mondták meg hogy egyértelműen fiú (mondjuk az meg egy másik dolog hogy nem kérdeztem, szóval azért mielőtt "lesokkol" megkérdezhette volna akarjuk e tudni:))) de mindegy.)
16 hetesen kisfiú volt,elég egyértelműen megmutatta magát-széttette a lábát és a kis popoját mutogatta.aztán 22 hetesen már valószínű h kislány azt mondta a doki.akkor nem mutatta magát annyira de a jelekből mondta.egyébként a kisfiút is elnézheti,mert lehet h csak odalógott valmilye .
majd kiderül.
24 hetes
Nekem a 12.hetin azt mondták kislány lesz...az lett.
Az ismerősömnek szintén a 12.hetin azt mondták kisfiú...kislány lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!