Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy idegesen megyek...

Normális hogy idegesen megyek UH-ra?

Figyelt kérdés
Sajnos volt egy spontán vetélésem még tavaly. Most újra gyermeket várok. Egyre inkább idegesebb vagyok mikor közeleg a vizsgálat és uh. Most 8 hetes a picim... És itt is elég sok negatívat olvasok.. El fog múlni ugye ez az érzés? Szeretném boldogan várni...
2009. máj. 5. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Idővel megnyugszol, nem lesz semmi baj. Azok az anyuk

k is izgulnak, idegesek, akik nem éltek át ilyen szönyűséget, mint te!

2009. máj. 5. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. ne olvass negatívat

2. egészséges határok között normális az idegesség (szövődménymentes terhességnél és negatív anamnézissel is ideges az ember:-))

3. várd boldogan nyugodj meg nem lesz baj!

2009. máj. 5. 14:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és remélem jó lesz:) Alig várom hogy csütörtökön megkukkoljam a picit és azt mondják minden rendben:)
2009. máj. 5. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna. Nekem is tavaly év végén volt egy vetélésem és nekem is ez a 8. hét (7+2). Holnap lesz az uh és én is borzalmasan ideges vagyok már. Eddig még nem volt szívhang (5 hetesen voltam utoljára)és tüneteim sincsenek egy pici cicifájáson kívül. Mindig azt mondom,ha majd látom dobogni a szívét megnyugszom, de tudom, hogy nem biztos, hogy így lesz. Tökéletesen értem az érzéseidet (gondolom nagyon hasonlókat érzel, mint én)és tudom, hogy nagyon nem jó ezt érezni. Próbálj keresni vmi kapaszkodót, vmit, amiben hiszel. Nekem az működik, hogy beszélek hozzá, elmondom, hogy várjuk és kérem, hogy maradjon és legyen egészséges. Talán van, akinek ez furcsa, de sajnos tényleg mély nyomot hagy az emberben, ha elveszít egy babát, ilyenkor mindig ott van a félsz.

Csak legyél pozitív és minden rendben lesz, meglátod!:)

2009. máj. 5. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok.Már volt két vetélésem, mind a kétszer uhon mondták ki az ítéletet, a másodikat ráadásul majdnem félidősen, szóval tudom mit érzel.Igaz már sok uhán túl vagyunk ebben a terhességben, ha jól számolom 7db volt, és most vagyok 22 hetes, de még mindig izgulok előtte, és csak akkor nyugszok meg ha látom a szívverését, de akkor mint akit elvágtak, megszűnik minden aggodalom, csak a picit nézem.Ez szerintem is természetes, hisz aki aggódik a babájáért, ráadásul első baba, és még vetélések is voltak az előzményben, akkor meg pláne.Én akkor leszek teljesen nyugodt ha itt lesz velem, hiába mondják hogy akkor jön csak az aggodalom, én érzem hogy akkor helyreáll a dolog.Biztos nálad is.
2009. máj. 5. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg ne gondolj rossz dolgokra. Nekem ez az első babó , de az elején én is nagyon paráztam minden miatt. Mi lesz az uh-n , te jó ég az afp , rugdal-e rendesen...stb. aztán egyre kevesebbet olvastam a neten ezekről , mert rájöttem , hogy ezzel csak magamat "húzom". Megírom őszintén, mostmár csak az érdekel max. hogy milyen egy x. hetes baba kb. így formailag :)

1 kismami

2009. máj. 5. 17:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm mindenkit... Igen olyan rossz ez mert sajnos nekem is uh n mondták ki... Drukkolok 14.48-as hogy holnap dobogjon a kicsi szív... Én majd csütörtökön tudom meg.. 6.héten nekem sem volt még látható... Beszélgetek én is vele és nyugtatgatom magam elképzelem milyen lesz majd pici orr pici kéz pici láb... csak mindig visszarántom magam sajnos az aggodalomba hogy mennyi minden van még addig hátra és bennem van a félsz hogy persze velem minden megtörténhet ami rossz csak jöhet... Persze próbálok pozitív lenni de annyi negatívval találkozik az ember. jajj csak lenne már csütörtök... Kérlek aki holnap megy ide vagy privibe írnál hogy mi volt:) Köszönöm mindenkinek mégegyszer:) Boldogabb babavárást:)
2009. máj. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!