Miért hiszik sokan a barátnőmre, hogy kisbabát vár?
Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 14:30
21/35 A kérdező kommentje:
ELőző ez volt az utolsó kérdésem,jól tudom hogy sok kérdést ki irtam.Nem szeretem,a rossz válaszokat.Nem mondok semmit se.
2011. okt. 29. 21:07
22/35 A kérdező kommentje:
Szeretem ezt az oldalt,érdekel sok kérdésemre válaszok.
2011. okt. 29. 21:10
23/35 Atroposz válasza:
14 évesen már szexelnek?????????
Istenem bezárom majd a gyerekemet!:))
24/35 A kérdező kommentje:
Igy van 14 éveskor és 18 éves kor között,ez a legtöbb szám a Magyarországon.
2011. okt. 30. 08:58
25/35 anonim válasza:
Én egyszer átakartam adni a buszon egy nőnek a helyet, hogy leülhessen, mondom magamba szegény kismama ne álljon már...erre rám nézett elmosolyogta magát,hogy ő nem vár kisbabát!ROHADT CIKI volt!xD
26/35 A kérdező kommentje:
Előző rendes tőled télleg ciki lehetet,ránéztél terhesnek tünt kiderült,hogy nem az.
2011. okt. 30. 18:21
27/35 anonim válasza:
Jaj,kérdező,Te állandóan szerepelni akarsz?!Hülyébbnél hülyébb kérdéseket írsz ki.Olyan kis egyszerűnek tűnsz(a kommentjeidből is).
28/35 anonim válasza:
Szerintem is versenyescsávók, te nagyon dilis vagy!
29/35 A kérdező kommentje:
21:51-es nem akarok szerepelni,de mindenki egyszerű itt nem csak én.:P:D:)
Furcsa,hogy az utcán mindenki hiszik sokan a barátnőmre, hogy kisbabát vár.De vajon miért?
2011. nov. 1. 11:39
30/35 anonim válasza:
Szerintem azért, mert olyan sötét hapsi sétál mellette, akiről nem feltételezik, hogy képes az óvszer használatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!