30. hétben járok és amikor voltam ultrahangon akkor 2héttel nagyobbnak látszott a babám szoal akkor most 32hetes vagyok? És az azt jelenti hogy hamarabb is fogok szülni? Kb 6-7 hét?
30 hetes vagy. :)
A baba növekedési üteme változó, ez alapján nem lehet a terhességi heteket "átírni".
szia!
Nekem is más volt az uh-s kor, meg a számított, 2 héttel, mint neked. Ilyenkor javítják elméletileg a terhességi hetet (a nődokid).Ez nem abnormális eltérés. (Több oka lehet, Pl. a beágyazódás időpontja ugye eleve nem fix időpont , de a baba is növekedhet gyorsabb ütemben)
Az, hogy előbb fogsz-e szülni...? Na, azt nem tudom, az mindig kiszámíthatatlan. Inkább később , hadd növekedjen a babó! :)
Jó babavárást!:)
36 hetes kismami
Nekem kb a 20. héttől végig azt mondta a doki, hogy nagyobb a koránál. Meg is kérdeztem a védőnőt, hogy nem dátumozzák át a szülést? Azt mondta, hogy az uh csak akkor mérvadó, ha rendszertelen a mensi, vagy nem emlékszel, hogy mikor volt utoljára. Egyébként az utolsó mensitől számolják.
Én is nagyon vártam, hogy 2 héttel előbb szülök, de még ráhúztam 1 hetet. És 4,17 kg lett, hát ezért nézték nagyobbnak a koránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!