Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezhetem a babámat a köldököm...

Érezhetem a babámat a köldököm alatt? (első megmozdulás lenne) vagy pedig valamelyik oldalt kell hogy érezzem?

Figyelt kérdés
Még lenne egy kérdésem, hogy mikortól hallja a babám ha beszélek hozzá?
2011. okt. 27. 11:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel is ugyanott éreztem, szóval most akkor nem tudom....
2011. okt. 28. 08:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Nézd, akkor biztos,hogy az volt!

Most tényleg hiába írja le valaki,hogy nem az, aki azt akarja gondolni, úgy is azt fogja!

2011. okt. 28. 09:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Pár héten belül úgyis kiderül hogy tényleg őt éreztem-e
2011. okt. 28. 11:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy ha életemben nem éreztem olyan érzést mint akkor terhesen, az első mozgásoknál, akkor miért kellene azt gondolnom, hogy ez most valami más és nem a baba???

15 hetesen mentem dokihoz, akkor épp először éreztem őt. Dokinő kérdezte, hogy érzek-e már valamit.

Mondtam, hogy enyhén érzek valami buborékolásfélét. Mire ő: ő is épp 15 hetesen érezte először, épp mikor az esküvője volt. :)

Na hát ennyit arról, hogy az egyik doki ezt a másik meg azt mondja.

Ha egy anya érzi, akkor érzi és nem odaképzeli azt a soha még nem érzett érzést.

De aki volt terhes már, és korán érezte az tudja, hogy ez semmihez sem hasonlítható érzés, és nem lehet másra fogni csak úgy.

2011. okt. 28. 11:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Reggel félálomból keltem fel erre a "mocorgásra" és egyből vicces de még magamba is beszéltem, hogy ez biztos ő volt. Szóval nem tartom valószínűtlennek, még ha első baba is, ugye nem tudom mit kellene éreznem, de ha ezt érzem és az első gondolatom az hogy a babám akkor az úgy is van :) remélem érthetően írtam le :D (mert egy kicsit belebonyolódtam)
2011. okt. 28. 11:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Hol tapad a babád egyébként?
2011. okt. 28. 17:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Mellső falon. Tudom tudom később kell hogy érezzem, de most is éreztem és ez tuti nem bélmozgás :)
2011. okt. 28. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Az vagyok aki már írta, hogy érezte 15-16 hetesen: nekem is mellső falon tapadt.

Attól még, hogy a nagykönyv azt írja később "kell" érezni, még nem ez a törvényszerű. Sőt. Annyi mindenkinek mozdult meg korábban, mint az "előírás" szerint. :)

2011. okt. 28. 19:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Megmozdulni már megmozdul kb. 8 hetesen is!

Vitatkozni nem szeretnék senkivel,csak úgy gondolom,hogy ez olyan dolog, ami puszta fizika. Nem nagykönyv, de azt nem lehet tagadni,hogy a méh ilyenkor hol van! Ez kb. olyan,hogy akárhogy is mondom én,hogy éjjel a napot láttam, kicsi rá az esély. Sőt, semmi!

De tényleg,ha úgy gondolod,hogy ő az, akkor biztos úgy van!

2011. okt. 28. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!