Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés pontosan, ha...

Milyen érzés pontosan, ha valakinek bekeményedik a hasa?

Figyelt kérdés

20 hetes kismama vagyok, és ma egész nap feszítő érzést érzek a hasamban (mintha a hasizmaim egész nap feszülnének), de nem kemény a hasam. Ez mégis lehet maga a bekeményedés?

Magne B6-ot már vettem be, de továbbra is ugyanazt érzem. Ez baj, vagy csak nő a pici?

2009. máj. 4. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem olyan érzés volt mint mikor egy lufit elkezdesz fel fújni és közben egyre keményebb a hasad.
2009. máj. 4. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem kemény, akkor szerintem csak a növekedés. Ha bekeményedik, akkor az nem egy napig tart, hanem csak pár percig (max.) Legalábbis nálam így ment 24 hét körül.

Plusz a keménysége olyan mintha egy focilabda lenne a hasadban, "rácuppan" a babára.

2009. máj. 4. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Sya

Én is 20 hetes vagyok. Nekem egész nap olyan érzésem van, mintha telekajáztam volna magam. Nem tudom ez mi, de mozogni is rossz tőle. Amúgy mi lesz, kiskukis vagy nunis?

2009. máj. 4. 21:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi szépen a válaszokat. Továbbra is ez a kicsit feszítő érzés van, de nem érzem keménynek a hasam. Nem tudom, mitől van, remélem tényleg csak növekszik a pici- egyébként kisfiú! :) Remélem ő ebből nem érzékel semmit, hiszen ugyanúgy boxol és rugdal, mint ezelőtt!

Kedves 3. válaszoló! Te mit csinálsz ilyenkor, hogy csituljon ez az érzés? Van valami bevált? Egyébként én is úgy érzem, mintha teljesen tele lenne a hasam, és majd' szét fakad.

2009. máj. 5. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Sya!

Én olyankor megiszok egy jó szirupos kávét és kiterülök, mint a nagy Alföld. A kávé megindítja a bélműködést és amint kijöttem a wc-ről, egyből jobban érzem magam. Amúgy nekem is kisfiú. Hol laksz? Hol fogsz szülni?

2009. máj. 20. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!