Egy nagyon speciális, sőt, többszörösen speciális kérdéssel fordulnék hozzátok: 44 éves vagyok, kb.3 éve volt egy elég komoly infarktusom. Van két nagy gyerkőcöm. Az élet fintora (vagy csodája) a terhességi teszt alapján ismét gyermekem lesz?
Megírnád majd, hogy alakulnak a dolgok?
Én biztosan megtartanám, ha az orvosnak sem lenne kifogása, gondolom, komoly odafigyelést igényel majd a szervezeted a babavárás alatt. De ez egy csodálatos ajándék szerintem.
en majd kibujnek a borombol
a ferjem a jozan esz a csaladban, o azt mondana, hogy elobb varjuk meg egeszseges lesz e, es mennyire veszelyeztet engem
en gratulalok, tamogatlak, bevallalnam.. viszont felnek, es probalnam "nem beleelni magam"
nemtudom.
kitartast :))
a masik, meg nem volt inkfartusom, de nyilvan sokat szamit, masfelszeresen leterheli a szivet a baba, viszont ha nem dolgozol, nem stresszelsz, akkor szerintem nem lesz gond, mert a napi stressz, stb is leterhelhel annyira, lehet jobban, mint a baba
Szia! Először is gratulálok, de több szemszögből vizsgáld meg a dolgot.
-Van két gyermeked, ez a harmadik mire felnő már túl leszel a hatvanon.
-Az egészségi állapotod nem biztos a legjobb. (mindenképp EKG, állapotfelmérés, nehogy a másik két gyermeked lássa kárát)
-40 felett a Down sokkal gyakoribb.
-Rengeteg örömet fogsz kapni tőle az életben.
-Ő egy kis élőlény aki a te és a párod véréből való.
-Ha elveteted, örökké bánni fogod és hibáztatni fogod magad.
-Anyagilag tudod e vállalni?
-Van e segítséged?
És még lehetne sorolni, csak nézőpontokat írtam, remélem nem sértettelek meg. Mindenképp írd majd meg mi lett, remélem jót írsz :)
Én megtartanám, van sok ismerősöm, és ők direkt így vállaltak babát, hogy mire a kettő, vagy egy nagyobb lesz, és kirepül a családi fészekből, arra be legyen tervezve egy öcsi vagy hugi.Jó gondolom, ti nem így gondolkodtatok a betegséged miatt sem, de vannak előtted jó példák, és 90%-ban több a jó, mint a rossz!Egyébként meg az, hogy 60-on túl leszel, mire ő felnő sokkal jobb, mintha 60-on túl belegondolsz abba, hogy a kisbabám akit elvettettem most lenne 18 éves.És ezt én meg sem adtam neki:)
Konzultálj az orvosoddal, és várjuk a válaszod, remélem pozitívan döntötök a férjeddel, szurkolok:)
Én mikor az első babámmal a kórházban voltam a szobatársam egy 44 éves nő volt, aki ráadásul ikreket várt és volt már egy 20 éves lánya. Szerintem, ha ő egyszerre kettőt is bemert vállalni, te miért ne. Amúgy egy genetikai vizsgálaton vették nála észre, hogy 3 baba volt, csak az egyik nem maradt meg. És teljesen természetesen jött neki össze. Ha az egészséged engedi, tartsátok meg.
Én most a második babámmal epekőves lettem. Na nem mondhatnám hogy könnyű, de már alig várom hogy a karomban legyen. Szigorú diétán vagyok, gyógyszereket szedek és még így is sokszor begörcsölök, akkor irány az ügyelet és injekció.
Fel a fejjel és kitartást!!!
36 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!