Terhességi székrekedéssel mit kezdjek?
37 hetes vagyok, 2 hete székrekedésem van, emiatt kijött az aranyerem is.Mindennap eszek zöldséget, gyümölcsöt, iszok gyümölcs levet és tejet is.Már ki vagyok teljesen.
Esetleg van valami hashajtó ami ilyenkor szedhető?
a levolac szirupot sokan irtak.. en mast mondok: egyel egy kis xillittel izesitett teat (cukorszeru edesito, ha nem hasznalod gyakran, kicsit higabb szekletet csinal).
a masik nalam a joghurt, ami szekletet csinal
az aranyerre hasznalj kenocsot, az ellen sokat nem tudsz tenni, vigasztallak, szules utan elmulik
Nem tudom hány embernek kell még ezt leírnom.
Vegyél zabpelyhet,(a félbenyomott szeműt) 2 evőkanállal reggel áztasd meg bő vízben, hogy magasan ellepje, rakjál bele cukrot, fahéjat, főzd meg pár percig, gyümölccsel vagy magába is megeheted.
A lényeg, a rost ami benne van felszívja a vizet, ezért kell bő víz, amikor már a beleidben van sem engedi ki a vízet és a belek sem tudják elszívni belőle. Rendkívül puha, lágy székleted lesz, csak úgy kicsusszan!! Fontos, hogy puha székleted legyen, mert különben a begyógyulni akaró aranyér, megint kireped.
22:05-ös!
Szimpi ez a zab téma.
Reggelire elég enni vagy egy nap többször is kell?
Mennyi ideig kell áztatni?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!