Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi székrekedéssel mit...

Terhességi székrekedéssel mit kezdjek?

Figyelt kérdés

37 hetes vagyok, 2 hete székrekedésem van, emiatt kijött az aranyerem is.Mindennap eszek zöldséget, gyümölcsöt, iszok gyümölcs levet és tejet is.Már ki vagyok teljesen.

Esetleg van valami hashajtó ami ilyenkor szedhető?

2011. okt. 25. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Paraffinolaj napi 2 evőkanál! Laevolac nekem túl drasztikus megoldás...
2011. okt. 25. 15:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy butaságot írok, de engem mindig meghajt a 100%os 1l-es narancsos Cappy!annyira rostos,hogy jó hatással lehet a problémádra!Szerintem megpróbálhatnád...remélem segít neked is!Minden jót,sok sikert:D
2011. okt. 25. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:

a levolac szirupot sokan irtak.. en mast mondok: egyel egy kis xillittel izesitett teat (cukorszeru edesito, ha nem hasznalod gyakran, kicsit higabb szekletet csinal).

a masik nalam a joghurt, ami szekletet csinal

az aranyerre hasznalj kenocsot, az ellen sokat nem tudsz tenni, vigasztallak, szules utan elmulik

2011. okt. 25. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem is a vas miatt volt ilyen bajom, és hiába volt rengeteg gyümölcs, folyadék, mozgás, tk kenyér, magvak, sőt még szilvalekváros tej is (!) semmi nem hatott. Aztán anyósomtól hoztam kefír gombát,minden napra csinálok kefírt, azt minden nap a kávé után megiszom, és teljesen rendben vagyok.
2011. okt. 25. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom hány embernek kell még ezt leírnom.

Vegyél zabpelyhet,(a félbenyomott szeműt) 2 evőkanállal reggel áztasd meg bő vízben, hogy magasan ellepje, rakjál bele cukrot, fahéjat, főzd meg pár percig, gyümölccsel vagy magába is megeheted.

A lényeg, a rost ami benne van felszívja a vizet, ezért kell bő víz, amikor már a beleidben van sem engedi ki a vízet és a belek sem tudják elszívni belőle. Rendkívül puha, lágy székleted lesz, csak úgy kicsusszan!! Fontos, hogy puha székleted legyen, mert különben a begyógyulni akaró aranyér, megint kireped.

2011. okt. 25. 22:05
 16/17 A kérdező kommentje:

22:05-ös!

Szimpi ez a zab téma.

Reggelire elég enni vagy egy nap többször is kell?

Mennyi ideig kell áztatni?

Köszönöm

2011. okt. 26. 21:32
 17/17 anonim ***** válasza:
szilva!!
2019. júl. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!