Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van egy 19 éves barátnőm, és...

Van egy 19 éves barátnőm, és is lány vagyok (23). Másfél éve volt egy terhessége, amit megkellett szakitani, fiatalsága miatt...Ki hogy látja ezt a fura hozzáállást? Nem kicsit felelőtlen.

Figyelt kérdés

Most ismét terhes lett.Ez kb két héttel ezelőtt derült ki.Én vittem el a dokihoz, akihez én is járok.A lényeg hogy akkor volt 6hetes, pár napos.Még aznap elmentünk intézni a papirokat mert ezt sem akarja megtartani.Megvan minden, csak pénz nincs.Szülei nem tudják, csak én, meg a barátja.A fiu nem tud beleadni még, majd csak kb egyhét múlva, mert nem dolgozik.A barátnőm sajna nem nagyon töri magát ezen.A fiu akarja a babát, lehet hogy idő húzás részéről?

A kérdésem az lenne hogy mivel kapott időpontot a műtétre, és megvan minden, csak a pénz nincs, és nem ment el, akkor ha jövőhéten elmegy, akkor is megtudják még műteni? Én attól tartok hogy kifut az időből. Próbáltam rá beszélni hogy tartsa meg, mert ez már veszélyesebb a második abortusz. De hajthatatlan. Én meg annyira szeretnék már egy csöppséget.

2009. máj. 4. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
15:45ös vagyok. Akkor tényleg gyerek még ő maga is, ha így gondolkodik. Pedig örülhetne, hogy egy ilyen barátja van, aki ennyire szeretné a babát. Más azon siránkozik, hogy sok év együttlét után, terhesség alatt hagyták el, neki meg a háttér is biztosított, a szerető apa is megvan, a szülők támogatása is megvan. Nagyon buta barátnőd van, és felelőtlen. Ha nem szeretne babát, akkor miért nem védekezik? Gyógyszer, óvszer... Nem értem az ilyen nőket, lányokat! Nekem anno 16 évesen, az abortusz után a doki azonnal felírta a gyógyszert, nagyon alacsony hormontartalmút.
2009. máj. 4. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!Hát szomorú!Én 18 évesen tudtam meg h terhes vagyok,mára már 19vagyok és 28 hetes Babás:)Párom örült,ö 27éves,szüleim sem akadtak ki szerencsére.Mindenki nagyon várja már a kis Kukimanót:D

De teljes mértékben az én döntésem volt.Érdekes de egyik napról a másikra felnőttem agyilag és egyböl felelösségteljes lettem.Ugy néz ki nála ez nem következett be.Hibát követ el és erre csak akkor jön rá ha nem lehet majd saját babája:(de isten ments.

Segitö szülök és pár meltt simán meg lehet tartani fiatalon is,igaz áldozattal jár,de megéri.

Én csak boldogabb lettem ettöl a kis élettöl:)

ha az abortsuzrol nem tudod lebeszélni,legalább irasson fel utána fog.gátlót vagy védekezzeneke valahogy,hogy többször ne forduljon elő:S

Amugy nem fut ki az idöböl,de jobb minnél elöbb elvetetni ha muszály.

További szép napot!

28hetes km:)

2009. máj. 4. 21:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy még ház is lenne, ahova mennének külön.De ő tudja. Én nem erőltethetem rá egyik döntésre sem. Ezt neki kell eldönteni, amit szerintem már eldöntött.
2009. máj. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!